ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα εταιρικά μερίδια των Eneresco 1 & 2 απέκτησε η Τεχνική Ολυμπιακή έναντι του ποσού των 384.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 4 Μαρτίου 2024 απέκτησε το 100% των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας με την επωνυμία «ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» έναντι τιμήματος ύψους €384.000.
Επιπρόσθετα, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι η εγγονή της T.O. CONSTRUCTIONS A.E. στις 4 Μαρτίου 2024 απέκτησε το 100% των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας με την επωνυμία «ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» έναντι τιμήματος ύψους €256.000.
Έκαστη εκ των ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. και ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. έχουν στην κυριότητα και κατοχή τους μία (1) υποχρεωτική συνεταιριστική μερίδα στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».
Η τελευταία έχει λάβει από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. οριστικές προσφορές σύνδεσης, έχοντας ήδη υπογράψει και τις σχετικές συμβάσεις, για εννέα (9) φωτοβολταϊκούς σταθμούς, συνολικής ισχύος 8MW.
Οι ENERESCO 1 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. και ENERESCO 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε αύξηση κεφαλαίου της ως άνω Ενεργειακής Κοινότητας, έτσι ώστε – μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους – να κατέχουν ποσοστά δεκαπέντε τοις εκατό (15%) και δέκα τοις εκατό (10%) αντίστοιχα επί του συνολικού συνεταιριστικού κεφαλαίου της Ενεργειακής Κοινότητας.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.
Διαβάστε επίσης
Επ. Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» στον από κοινού έλεγχο της Αίγλης Ζαππείου από Κοπελούζο-Γεωργάτο
Alpha Bank: Οι μισθολογικές αυξήσεις καθοριστικός παράγοντας για την πορεία του πληθωρισμού
Fosun: Ο συνέταιρος του Κουτσολιούτσου πουλάει θέρετρο $1,5 δισ. για να μειώσει χρέος $30 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.