• Business

    Δεύτερη ημέρα απωλειών στη Wall Street, στο κόκκινο και η Ευρώπη

    Wall Street


    Αρνητική ήταν για δεύτερη ημέρα η πορεία της Wall Street, με τους τρεις κύριους δείκτες να κλείνουν με πτώση, την ώρα που τα στοιχεία για το εμπορικό έλλειμμα στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο ανησυχούν τους επενδυτές.

    Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,14% στις 20.924,76 μονάδες. Πτώση 0,29% σημείωσε ο S&P 500, ενώ απώλειες 0.26% είχε ο Nasdaq.

    Με αρνητικό πρόσημο έκλεισαν στην πλειονότητα τους και  οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με εξαίρεση το δείκτη DAX στη Φραγκφούρτη που τερμάτισε με οριακή άνοδο.

    Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 υποχώρησε κατά 0,27%. Στο Λονδίνο ο FTSE έχασε ποσοστό 0,15%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωσε πτώση 0,35%, ενώ ο γερμανικός DAX ενισχύθηκε οριακά κατά 0,06%. Στο Μιλάνο ο FTSE MIB ενισχύθηκε οριακά κατά 0,03%, ο ισπανικός IBEX 35 “διολίσθησε” επίσης οριακά κατά 0,02% και ο πορτογαλικός PSI 20 υποχώρησε κατά 0,10%.

    Οι επενδυτές εστιάζουν  πλέον το ενδιαφέρον στις επόμενες κινήσεις της Fed στο μέτωπο των επιτοκίων, ενώ πληθαίνουν τα σενάρια που κάνουν λόγω για αύξηση τους εντός του τρέχοντος μηνός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόφαση Energa-Hellas Power: Επιστρέφουν σε Δημόσιο-Δήμους 88 εκατομμύρια, «κλεμμένα» από χαράτσια και τέλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνικός πόλεμος στο λιανεμπόριο: Καρυπίδης vs Σπυρόπουλου – Τι απαντά ο Απ. Σπυρόπουλος στο mononews



    ΣΧΟΛΙΑ