• Business

    Στο «σφυρί» η εμβληματική «ναυαρχίδα» του Λάκη Γαβαλά στη Παιανία

    • NewsRoom


    Σε πλειστηριασμό βγαίνει ένα ακόμη ακίνητο του Λάκη Γαβαλά, αυτή τη φορά η «ναυαρχίδα» του οίκου του.

    Πρόκειται για το ακίνητο – φιλέτο του εκκεντρικού μόδιστρου, η έδρα των επιχειρήσεών του στην Παιανία δίπλα στην Αττική Οδό, το οποίο είχε αγοράσει το 2009.

    Ο πλειστηριασµός πραγματοποιείται 25 Σεπτεμβρίου για χρέη ύψους 100.000 ευρώ της εταιρείας του Λάκη Γαβαλά προς την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας προς ειδική εκκαθάριση, ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 494.000 ευρώ.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο της Παιανίας, δίπλα στην Αττική Οδό, έχει επιφάνεια 7.666 τμ, και διαθέτει βιομηχανικό κτίσμα επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων επιφανείας 1388 τμ.

    Το ακίνητο αυτό το είχε επιλέξει ο Γαβαλάς για να μεταφέρει την έδρα των εταιρειών του και να δημιουργήσει εκτός από τα γραφεία του μία σειρά από καταπληκτικές αίθουσες για επιδείξεις μόδας, εκθέσεις και πολλά ακόμη κοινωνικά και επιχειρηματικά events, μετατρέποντάς το σε «Μέκκα» της παγκόσμιας Showbiz.

     

    Όπως περιγράφεται στο eauction.gr το κατασχεμένο ακίνητο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Αττική Οδό (Κόμβος 17), εντός ζώνης Β – 3 Αττικό Πάρκο, επί της οδού Αγίας Μαρίνας – Αρτέμιδας, εκτός σχεδίου πόλης και εκτός ζώνης, άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτάσεως τετραγωνικά μέτρα επτά χιλιάδες εξακόσια εξήντα έξι (7.666,00) .

    Επί του αγρού αυτού υπάρχει κτίσμα – βιοτεχνία επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων, συνολικής επιφάνειας χίλια τριακόσια ογδόντα οκτώ και
    ενενήντα τέσσερα εκατοστά (1.388,94) και αποτελείται :

    α) Από υπόγειο επιφανείας τετραγωνικά μέτρα εξακόσια εικοσιτέσσερα και σαράντα επτά εκατοστά (624,47) .

    β) Από ισόγειο επιφανείας τετραγωνικά μέτρα εξακόσια εικοσιτέσσερα και σαράντα επτά εκατοστά (624,47) .

    γ) Από ημιώροφο επιφανείας τετραγωνικά μέτρα εκατό (100,00) και

    δ) Από δώμα επιφανείας τετραγωνικά μέτρα σαράντα (40,00) .

    Κατά την εκτίμηση του πιστοποιημένου εκτιμητή το κτίσμα – βιοτεχνία επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων, συνολικής επιφανείας τετραγωνικά μέτρα χίλια διακόσια πενήντα δύο (1.252,00) και αποτελείται :

    α) Από υπόγεια στάθμη του κτηρίου, επιφανείας τετραγωνικά μέτρα τετρακόσια ογδόντα (480,00) και αποτελείται από αδιαμόρφωτο χώρο, με δάπεδο από μπετό καθαριότητας . Η τοιχοποιία καθώς και η οροφή είναι ανεπιχρίαστα. Η πρόσβαση επιτρέπεται και με ράμπα και από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο .

    β) Από ισόγεια στάθμη του κτηρίου, επιφανείας τετραγωνικά μέτρα εξακόσια είκοσι τρία (623,00) και αποτελεί χώρο παραγωγής και συσκευασίας γιαούρτης, με επενδεδυμένα από πλακίδια στο δάπεδο και στην τοιχοποιία μέχρι το ύψος μέτρα δύο και πενήντα εκατοστά (2,50).

    γ) Από πατάρι, επιφανείας τετραγωνικά μέτρα εκατόν σαράντα εννέα (149,00) και αποτελεί γραφειακό χώρο . Τα τοιχία του παταριού είναι επιχρισμένα και βαμμένα .

    Στις περιμετρικές πλευρές υπάρχει απλή περίφραξη με συρματόπλεγμα . Περιμετρικά του κτηρίου υπάρχει ασφαλτόστρωση με επιφάνεια περί τα τετραγωνικά μέτρα τρεις χιλιάδες (3.000,00) . Η μονάδα είναι εκτός λειτουργίας από πολλά χρόνια και υπάρχουν φυσικές φθορές όπως υγρασία, ορισμένα σπασμένα τζάμια, καθώς και ο περιβάλλοντος χώρος ο οποίος είναι σκεπασμένος από άγρια βλάστηση .

    Δείτε από ψηλά το «παλάτι της μόδας» του Λάκη Γαβαλά:



    ΣΧΟΛΙΑ