• Business

    Στις 25 Ιανουαρίου η ΕΓΣ για την αλλαγή της διοίκησης του ΟΛΘ

    • NewsRoom
    Σαββίδης

    Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Θεσσαλονίκη, Τρίτη 12 Μαΐου 2015. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


    Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 25 Ιανουαρίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

    Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η αλλαγή της διοίκησης του Οργανισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα θέματα που συζητιούνται είναι η αντικατάσταση του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και του αντιπροέδρου του Οργανισμού, ενώ εξετάζεται και η μείωση των μελών του ΔΣ.

    Στα θέματα της συνέλευσης περιλαμβάνεται και η παροχή εξουσιοδότησης στη νέα διοίκηση για να προχωρήσει σε τροποποιήσεις της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ ΟΛΘ και Δημοσίου. Αναμένεται να εγκριθεί, επίσης, η τροποποίηση και κωδικοποίηση του καταστατικού του ΟΛΘ, καθώς και η αλλαγή σκοπού.

    Να σημειωθεί ότι η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ήταν ένα θέμα που είχε τεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά η διοίκηση του ΟΛΘ δεν την είχε συμπεριλάβει στα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν χθες.

    Τελικά υπήρξε παρέμβαση του ΤΑΙΠΕΔ με εξώδικο το οποίο ανέφερε όλα τα θέματα που ο βασικός μέτοχος του ΟΛΘ θεωρούσε ότι έπρεπε να συζητηθούν, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΛΘ: «Πέφτουν» οι υπογραφές την Πέμπτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για τον ΟΛΘ. Είχαν εκδώσει εγγυητική, μία ημέρα πριν την κατάρρευση της Promsvyazbank



    ΣΧΟΛΙΑ