• NewsRoomNewsRoom

    Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά αναδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι μικροί Έλληνες παραγωγοί και τους στηρίζει με σταθερότητα και συνέπεια.

    Στο πλαίσιο αυτό, προσέθεσε πρόσφατα στη σειρά γάλακτος «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» δυο νέες φρέσκες και γευστικές προϊοντικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες, και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγονται καθημερινά.

    ΔΕΛΤΑ

    Πρόκειται για άλλη μία στρατηγική επιλογή της ιστορικής εταιρίας γαλακτοκομικών να διευρύνει το portfolio των προϊόντων της, ενδυναμώνοντας έτι περαιτέρω τη στήριξή της στους πρωταγωνιστές του πρωτογενούς τομέα. Παράλληλα, ως leader της αγοράς, φέρνει δύο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που για πρώτη φορά μπαίνουν στην κατηγορία του γάλακτος.

    Συγχρόνως, πιστή στη δέσμευση της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, η ΔΕΛΤΑ με τις «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» φέρνει πρώτη στην κατηγορία του γάλακτος, συσκευασία με έως και 35% r-Pet, ανακυκλωμένο πλαστικό.

    Έτσι, κάνει πράξη την υπόσχεση της να προστατεύει «καθετί που αξίζει» σεβόμενη το περιβάλλον & τον πλανήτη. Οι νέες συσκευασίες «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» από την ΔΕΛΤΑ φέρουν και την καινοτομία του μεταλλικού καπακιού που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία.

    ΔΕΛΤΑ

    Πρόκειται για επιλογές που αποδεικνύουν ότι κάθε ενέργεια για τη ΔΕΛΤΑ είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας, μελέτης και στρατηγικής. Ενέργειες που εντάσσονται σε μια συνολικότερη φιλοσοφία της ΔΕΛΤΑ για στήριξη της οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα, του περιβάλλοντος αλλά και προσφορά προϊόντων που «αφουγκράζονται» τις ανάγκες της αγοράς, τις σύγχρονες προτεραιότητες υγιεινής διατροφής των καταναλωτών.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση