• Business

    Στη Wind με 25% το fund Golden Tree


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μετοχικό κεφάλαιο της Wind Ελλάς. Οι μεταβολές τους τελευταίους μήνες άλλαξαν τα δεδομένα, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – το διεθνές επενδυτικό κεφάλαιο Golden Tree, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες asset management διεθνώς, απέκτησε το 25% της ελληνικής εταιρείας και είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της Wind, με δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο το επενδυτικό κεφάλαιο Anchorage.
    Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τοποθέτηση της Golden Tree είναι μόνο η αρχή ευρύτερων επενδυτικών κινήσεών της στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία asset management φέρεται να εξετάζει και άλλες ευκαιρίες στην εγχώρια αγορά, πέραν του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.
    Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο, όπου :

    Από τη μια πλευρά, είναι ανοιχτό το θέμα της εξαγοράς της Forthnet, μαζί με τη Vodafone (οι δύο εταιρείες είναι ήδη μέτοχοι), και

    Από την άλλη, το κλίμα εσωτερικά στην εταιρεία δε φαίνεται να είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους εργαζόμενους να κατεβαίνουν χθες σε απεργία κατά των πεπραγμένων της διοίκησης Ζαρκαλή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ WIND – ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΖΑΡΚΑΛΗ

    Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί, που μόνο τυχαίο δε θεωρούν το timing της διαρροής της συγκεκριμένης είδησης για τη μετοχική σύνθεση, την επομένη της απεργίας.

    wind_3



    ΣΧΟΛΙΑ