ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έως και την Πέμπτη στις 6 π.μ. παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό, κατά μήκος της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Ε65 και στις δυο κατευθύνσεις, ύστερα από νέα εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.
Επιπλέον, αντίτιμο δεν θα καταβάλλεται ούτε στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου», στο τμήμα από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο (Πελασγία), συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή.
Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.
Διαβάστε επίσης
Lamda Development: Ολοκληρώθηκε το πρώτο κτίριο της μεγάλης επένδυσης
Κατοικίες αφορά η πλειονότητα των ασφαλιστικών συμβολαίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ απορρίπτει διαμεσολαβήσεις για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν – Ζητά από τις χώρες να στείλουν πολεμικά πλοία για το «άνοιγμα» των Στενών του Ορμούζ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.