ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο «Παλατάκι» για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Πριεβίτζα ο Τέλης Μυστακίδης.
O νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο της ομάδας λίγο μετά τις 19:00 για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της φάσης των 16 του FIBA Europe Cup και αναμένεται να κάνει και δήλωση για την επόμενη ημέρα.
Στην κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena τον περίμενε ο νέος πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος τον υποδέχθηκε και τον καλωσόρισε θερμά.
Ο Τέλης Μυστακίδης έχει στα πλάνα του να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια της Ευρώπης και συγκεκριμένα στη Euroleague και ήδη έκανε την πρώτη του μεταγραφή.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έρχεται σύντομα ΑΜΚ της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Μετά την Ατλέτικο, μπήκε και στη Ρέξαμ των Ρέινολντς και ΜακΕλενι η Apollo
Η απόφαση που θα… εκτοξεύσει εμπορικά την Τότεναμ
Τελικός Μουντιάλ… ώρα 3 το μεσημέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Maritime London: Η πυρηνική ναυτιλία προσφέρει μακροπρόθεσμες δυνατότητες – Ισχυροί δεσμοί του Λονδίνου και της ελληνικής ναυτιλίας
- Η ανασκαφή της τέχνης: Μια έκθεση για την επανερμηνεία του παρελθόντος σήμερα
- The Mononews Quiz 19/6/2026
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Παρέλαβε το νεότευκτο «Αγαμέμνων» και αναμένει άλλα 7 πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.