ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάριου Ηλιόπουλου.
Σύμφωνα με το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 28ης Ιανουαρίου 2026, που έχει καταχωριστεί στο ΓΕΜΗ από τις 30 Ιανουαρίου με κωδικό 5927570, η εταιρεία θα εκδώσει μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ. Το δάνειο αυτό θα είναι άνευ εξασφαλίσεων και μηδενικού επιτοκίου.
Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε συνέχεια ανάλογης αύξησης που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2025, όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε ενισχύσει την ΠΑΕ με 9 εκατομμύρια ευρώ.
Η νέα ΑΜΚ ενισχύει τη ρευστότητα της ομάδας και δημιουργεί προοπτικές για την υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Διαβάστε επίσης
Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Στάρμερ παραιτείται, απέτυχε παταγωδώς σε μεταναστευτικό και ενέργεια
- Εϊάλ Ζαμίρ (αρχηγός στρατού Ισραήλ): Η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει «σε πολύ δύσκολη θεση»
- Optima Bank και Morgan Stanley βλέπουν νέα άνοδο στις ελληνικές τράπεζες
- Ερντογάν: Εντολή για επανάληψη των συνομιλιών για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.