• Business

    Σούπερ μάρκετ Κρητικός: Αυθημερόν παράδοση με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ – Για τις online αγορές


    Την πιο express παράδοση της αγοράς υπόσχεται η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Κρητικός για ψώνια μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως με τη νέα υπηρεσία delivery μπορεί να παραδώσει τις παραγγελίες την ίδια ημέρα που γίνονται και την ώρα που εξυπηρετεί τον καταναλωτή στο διάστημα από τις 10:00 μέχρι τις 20:00, με μια επιπλέον χρέωση 3 ευρώ για αγορές από 5 ευρώ και άνω.

    Οι καταναλωτές μπορεί να επιλέξουν ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν φρέσκα προϊόντα, τυριά, αλλαντικά και άλλα απαραίτητα είδη. Η μεταφορά και διανομή των παραγγελιών γίνεται με μηχανάκι, διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 σε κάθε βήμα, έως και την παράδοση ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής.

    Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε από σήμερα, σε 9 καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου. Τις επόμενες ημέρες, ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αναμένεται να προστεθούν στη λίστα.



    ΣΧΟΛΙΑ