• Business

    Σούπερ μάρκετ: Χείρα βοηθείας στις πυρκαγιές σε Βαρυμπόμπη, Ρόδο και Εύβοια – Νερό και φαγητό σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Σούπερ μάρκετ: Χείρα βοηθείας στις πυρκαγιές σε Βαρυμπόμπη, Ρόδο και Εύβοια – Νερό και φαγητό σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης (Σκλαβενίτης), Βασίλης Σταύρου (AB Βασιλόπουλος), Αριστοτέλης Παντελιάδης (My Market)


    Τη δική τους «χείρα βοηθείας» στη μάχη για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας τα τελευταία 24ώρα δίνουν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας.

    Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και My Market είναι μερικές από τις αλυσίδες που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν νερό και ξηρά τροφή στους πυρόπληκτους και σε πυροσβέστες και εθελοντές, οι οποίοι προσπαθούν να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα σε Βαρυμπόμπη, Εύβοια και Ρόδο.

    Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των επιχειρήσεων στην περίπτωση της Βαρυμπόμπης, όπου η φωτιά πέρα από την οικολογική καταστροφή προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων (κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα).

    Η Σκλαβενίτης, η οποία διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων στην περιοχή σύμφωνα με αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μοίραζε από νωρίς νερά και τροφή, κρατώντας ανοιχτά τα καταστήματά της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάλογα αντανακλαστικά επέδειξε η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία από το κατάστημά της στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Κηφισιάς, πρόσφερε νερό στους πυρόπληκτους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους αλλά και στους άνδρες της πυροσβεστικής καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

    Επιπλέον, μοίρασε νερά και στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που έδωσαν το παρόν στο πύρινο μέτωπο και παράλληλε διένειμε μερίδες φαγητού σε όσους έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες. Το παρών έδωσαν και τα Μy Market της οικογένειας Παντελιάδη, τα οποία προσέφεραν νερό από το κατάστημα του δικτύου στο Ολυμπιακό Χωριό. Παράλληλα στήριξαν και την προσπάθεια κατάσβεσης στην Ρόδο, προσφέροντας νερό στους πυροσβέστες που επιχειρούν από προχθές στην Ρόδο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και υπολογίζεται πως κατέκαψε περίπου 10.000 στρέμματα δασικής και αγροτικής έκτασης.

    Τα επιτελεία των παραπάνω σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου συντονισμένα και οργανωμένα να ανταποκριθούν στις ανάγκες που θα προκύψουν. Την ετοιμότητά της να συνεισφέρει όπως κάνει πάντοτε δηλώνει και η «Γαλαξίας».

    Στελέχη των αλυσίδων που μίλησαν στο mononews.gr αναφέρουν ότι πάντοτε βοηθούν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, κάτι που έχουν αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν με τις καταστροφές σε Μάνδρα και Μάτι.

    Διαβάστε ακόμη:

    Όλοι οι πρωταγωνιστές των online αγορών – Ο ρόλος των Amazon, Ebay και η θέση των Public και Skroutz

    Απόστολος Βακάκης (Jumbo): Πού ψάχνει εναλλακτικούς προμηθευτές, πώς θα καλυφθεί το κενό της Κίνας

    Οι πρωταγωνιστές της «επόμενης μέρας»: Τα 7 μέγα- deals που αλλάζουν τον «χάρτη» των τροφίμων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ