• Business

    Συνεργασία της LAVISOFT με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

    LAVISOFT

    LAVISOFT


    Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής ανέλαβε την υλοποίηση έργου για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που αφορά στη Μισθοδοσία (Payroll MaSter), καθώς και στο Portal Διαχείρισης Εργαζομένων (HR Net MaSter).

    Με τα δύο αυτά συστήματα, δίνεται η δυνατότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να διαχειρίζεται το σύνολο των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις ανά την Ελλάδα, με στόχο τη βελτιστοποίηση και εκσυγχρονισμό των εσωτερικών διαδικασιών.

    Το Payroll MaSter της LAVISOFT προσφέρει την παραμετροποίηση όλων των αρχείων Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να εξυπηρετείται κάθε είδους διαφοροποίηση στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο.

    Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας κάθε εταιρείας ή οργανισμού.

    Η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται σε ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον, ενώ ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει για ολόκληρη την εταιρεία, για ομάδα εργαζομένων, ή και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

    Το Payroll MaSter της LAVISOFT προσφέρει ακόμα μια πλειάδα μισθοδοτικών προβολών και εκτυπώσεων, διευκολύνοντας τον έλεγχο της μισθοδοσίας και την υποχρέωση κατάθεσης καταστάσεων σε υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους της επιχείρησης.

    Το HR Net MaSter έχει τη δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση αιτημάτων του ανθρώπινου δυναμικού

    Αντίστοιχα, το HR Net MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter της LAVISOFT.  Το HR Net Master είναι ένα web-based  εργαλείο, με το οποίο ο εργαζόμενος αποκτά τη δυνατότητα είτε να έχει πρόσβαση στις προσωπικές του πληροφορίες είτε να καταχωρήσει μία αίτηση (π.χ. άδεια, συμμετοχή σε σεμινάριο, κ.α.) προς το Γραφείο Προσωπικού.

    Στη συνέχεια, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας HR Net MaSter, το Γραφείο Προσωπικού και οι αρμόδιοι Διευθυντές – Προϊστάμενοι ολοκληρώνουν τη διαδικασία εσωτερικών εγκρίσεων και διαχείρισης ηλεκτρονικά.

    Το HR Net MaSter της LAVISOFT έχει τη δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των αιτημάτων του ανθρώπινου δυναμικού, ολοκληρώνοντας τη Μηχανογραφική ανάγκη του Γραφείου Προσωπικού της επιχείρησης ή του οργανισμού.

    Η LAVISOFT INFORMATION SYSTEMS, με παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και τρεις δεκαετίες, σχεδιάζει κι αναπτύσσει συστήματα πληροφορικής που βασίζονται σε διεθνείς αυστηρούς κανόνες και τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Για κάθε έργο που αναλαμβάνει, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη φαρέτρα υπηρεσιών, με διαχρονική βιωσιμότητα, ιδανικά προσαρμοσμένων στις ειδικές ανάγκες τους, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, με στόχο να συμβάλλει αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης. www.lavisoft.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Intralot: Eπέκταση συμβολαίου στο Μαρόκο με την LA Morocaine Des Jeux et des Sports

    ΕΛΟΜΑΣ: Το 74% ψήφισε τον αποκλεισμό μέλους με νόμιμες διαδικασίες

    Amazon: Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Metro-Goldwyn-Mayer έναντι 8,5 δισ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ