• Business

    Συνεργασία Θανόπουλος με Marks & Spencer Food

    • NewsRoom
    Περικλής Θανόπουλος, Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος

    Περικλής Θανόπουλος, Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος


    Η Δ. Θανόπουλος Α.Ε. υποδέχεται την Marks & Spencer σε μια νέα συνεργασία που αφορά πλέον των 130 κωδικών Marks & Spencer Food της διεθνούς αλυσίδας, οι οποίοι διατίθενται ήδη μέσω των καταστημάτων Θανόπουλος και του e-shop www.thanopoulos.gr.

    Η νέα αυτή συνεργασία με την Marks & Spencer, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, προστίθεται στις πολύτιμες διεθνείς συμφωνίες της Δ. Θανόπουλος Α.Ε με κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ποιότητας στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

    Αυτή η σημαντική συνεργασία εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της Δ. Θανόπουλος Α.Ε και επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην υψηλή ποιότητα, όπως αυτή αποδίδεται μέσω των επιλεγμένων διεθνών συνεργασιών της.

    «Παραμένουμε μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, με πίστη στις αξίες 4 γενεών, αλλά και δυναμισμό που δεν διστάζει να διερευνήσει το διεθνές πεδίο προκειμένου να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις και επιθυμίες των καταναλωτών.

    Είμαστε το super market όπου η παράδοση συναντά την ποικιλία και απαντά στις εξειδικευμένες επιθυμίες των φίλων που μας εμπιστεύονται. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα συνεργασία με την Marks & Spencer είναι για εμάς χαρά, αλλά και επιβεβαίωση της προσπάθειας μας» δήλωσε ο κ. Τέλης Θανόπουλος, Πρόεδρος της Δ. Θανόπουλος Α.Ε.

    Μεταξύ άλλων, οι κωδικοί που αφορούν στη συνεργασία περιλαμβάνουν μπισκότα και τα φημισμένα σκωτσέζικα μπισκότα βουτύρου, τραγανά crackers, κριτσίνια, τσιπς αλλά και τις γνωστές καραμέλες και σοκολάτες με την υπογραφή Marks & Spencer Food.

    Επιπλέον, το κοινό θα μπορεί να επιλέγει μεταξύ δεκάδων άλλων προϊόντων, όπως granola βρώμης και ξηρών καρπών για θρεπτικές επιλογές για το πρωινό, μια μεγάλη ποικιλία τσαγιού και καφέ που προέρχονται από Fair Trade (Δίκαιο Εμπόριο) αλλά και μια ποικιλία από χορταστικές σούπες και chutneys από υλικά κορυφαίας ποιότητας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Motor Oil: Συγκροτήθηκαν το ΔΣ και οι επιτροπές

    Robin Brooks: Η πολεμική μηχανή του Πούτιν εξαρτάται από τα ελληνικά πλοία

    PRODEA Investments: Ανάπτυξη με έμφαση στην αειφορία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ