• Business

    Συμμαχίες (της τελευταίας στιγμής ) στην τηλεόραση: Κοντομηνάς με Σαββίδη ή Λάτση;

    δημητρης κοντομηνας

    Δημήτρης Κοντομηνάς, Ετών 76, Πρόεδρος Αlpha


    Σε αναζήτηση συμμαχιών βρίσκονται αρκετοί από τους παλιούς και επίδοξους καναλάρχες που θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο νέο τηλεοπτικό τοπίο το οποίο διαμορφώνεται με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς είναι σαφές ότι λίγοι μπορούν να διεκδικήσουν μόνοι τους μία από τις τέσσερις άδειες. Αυτοί που δε φαίνονται ανοιχτοί σε συμμαχίες κανενός τύπου και εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους μόνοι τους είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Alter Ego), ο Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ) και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης (Star).

    Αντίθετα, σε αναζήτηση ισχυρού συμμάχου φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς (Alpha), που σύμφωνα με πληροφορίες «βολιδοσκοπεί» τον Ιβάν Σαββίδη (που επίσης έχει υποβάλει φάκελο για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, αλλά και τη Μαριάννα Λάτση, η οποία αποτελεί ένα ερωτηματικό, καθώς έχει επενδύσει μεν στη Huffington Post, όμως είναι αβέβαιο αν επιθυμεί να εμπλακεί περαιτέρω στον χώρο των media, πόσω μάλλον σε ένα τόσο ασαφές τηλεοπτικό τοπίο όπως είναι αυτό που διαμορφώνεται.

    Μαριάννα Λάτση
    Μαριάννα Λάτση

    Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί και η στάση που θα τηρήσει ο Φώτης Μπόμπολας, καθώς το Mega φαίνεται πλέον μάλλον απίθανο να πάρει τηλεοπτική άδεια, ενώ την ίδια στιγμή η «Πήγασος» περνάει κρίσιμες ώρες, έχοντας πλέον κηρύξει ουσιαστικά πλήρη παύση πληρωμών προς τις τράπεζες.

    Στο «παιχνίδι» των συμμαχιών δεν έχουν μπει μέχρι στιγμής ο Φίλιππος Βρυώνης (Εpsilon) και ο Χρήστος Καλογρίτσας, που συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν τηλεοπτική άδεια – ειδικά για τον τελευταίο, η προτροπή του κουμπάρου του, Πάνου Καμμένου, να μην του δοθεί άδεια φαίνεται να είναι η «ταφόπλακα» του εγχειρήματός του.

    Σημειώνεται ότι τις τελευταίες δυο ημέρες δόθηκε στους υποψηφίους η πρόσβαση σε όλους τους κατατεθειμένους φακέλους, ώστε να διατυπώσουν τυχόν ενστάσεις αναφορικά με τους φακέλους των ανταγωνιστών τους. Κατόπιν η αρμόδια επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της μόλις 24 ώρες για να εξετάσει τις όποιες ενστάσεις, αφού η επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται στην επόμενη φάση του διαγωνισμού αναμένεται την Πέμπτη.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/giannis-stournaras-se-trapezites-theloume-stelechisan-ton-dimon-stis-trapezes/60421



    ΣΧΟΛΙΑ