ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι φήμες που ήθελαν τα δύο από τα μεγαλύτερα κανάλια ελληνικής (και όχι μόνο) εμβέλειας, Alpha και Star, να συγχωνεύονται, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά την Παρασκευή 01-06-2018 και ώρα 10:30 π.μ. στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη.
Πιο αναλυτικά, την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση μεταξύ των οργανώσεων των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, με αφορμή την επικείμενη συγχώνευση των καναλιών Star και Alpha όπου θα συζητηθούν η προστασία των εργασιακών σχέσεων όσων εργάζονται στους δύο σταθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η «απολογία» της Κ. Σπυροπούλου: «Δεν είχα την εξουσία να απολύω συνεργάτες μου στον Alpha»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Πούλησε τον Alpha Cyprus για 7 εκατ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο όμιλος ANTENNA συνεχίζει τη μετάδοση των παραστάσεων “The Met: Live in HD” σε Ελλάδα και Κύπρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tα 4 «αντίβαρα» στις συντάξεις που φέρνει η κυβέρνηση: Αυξήσεις, κατάργηση προσωπικής διαφοράς, επίδομα 250€ και ελαφρύνσεις φόρου
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Νέες ψηφιακές δυνατότητες για «κούρεμα» και 420 δόσεις σε χιλιάδες οφειλέτες – Τα 5 βήματα
- Το πουλί κι ο Τσίπρας, μια Ζωή είναι λίγη… πολύ λίγη, και ποιος θα μας σώσει απ΄τους σωτήρες
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»