• Ναυτιλία

    Βραβεύτηκαν 16 πλοία της Laskaridis Shipping

    Ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης

    Ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης


    Η Laskaridis Shipping, που διευθύνει ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης γνωστοποίησε ότι η Αμερικανική Ακτοφυλακή βράβευσε πλοία του στόλου της εταιρείας.

    Ειδικότερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε η ακόλουθη δήλωση:

    «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι 16 πλοία μας: MV APOLLON, MV DIONYSUS, MV DIOMIDIS, MV HERCULES, MV IDOMENEAS, MV OCEANUS, MV PATROKLOS, MV THISSEAS, MV EVRYDIKI, MV HERMESTORICAR, MV KV Οι TRADER, MV ZEUS, MV DEDALOS και MV NEFELI έχουν βραβευτεί με QUALSHIP 21 από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι η υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένα σκάφος στις ΗΠΑ με βάση τις επιδόσεις PSC της σημαίας και του ίδιου του πλοίου κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων USCG για το τελευταίους 24 μήνες».

    Επίσης, έκανε γνωστό ότι η εταιρεία είχε την τιμή και τη χαρά να πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, τον κ. Ahmed Othman, τον πλοίαρχο Reda Shehata, τον πλοίαρχο Gamal Fathy Abd El – Aal, τον Dr. Hatem Abdel Gawad καθώς και τον κ. Ο Farid Marcos της Consult Navigation Agency.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο Captain Sergey Matus, Επικεφαλής Τμήματος Πληρώματος, ο κ. Peter Pontikos, Operations Manager, η κα Catherine Prifti, Διευθύντρια HSQE και συνάδελφοι από όλα τα τμήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε μια άμεση γραμμή επικοινωνίας

    Εξάλλου, η Laskaridis Shipping Co. Ltd. σχετικά με τα Ουκρανικά και Ρωσικά μέλη των πληρωμάτων των πλοίων, επισημαίνει τα εξής:

    «Συνεργαζόμαστε με μέλη του πληρώματος της Ουκρανίας και της Ρωσίας για περισσότερα από 33 χρόνια. Είμαστε συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι από τα πρόσφατα γεγονότα. Πολλοί από τους ναυτικούς του πλοίου είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις με αυτούς και τις οικογένειές τους. Όλες οι επικοινωνίες μέσω Διαδικτύου είναι δωρεάν επί των πλοίων, οι συμβάσεις τους έχουν παραταθεί όταν ζητηθεί, βοηθάμε τα πληρώματα μας όποτε και οπουδήποτε με κάθε δυνατό μέσο να περάσουν αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Θα συνεισφέρουμε στην ευημερία όσων και από τις δύο κοινότητες έχουν υποφέρει λόγω των εχθροπραξιών. Παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη και υποστηρίζουμε τα μέλη του πληρώματος μας και τις οικογένειές τους που έχουν πληγεί πολύ από αυτή την τραγωδία. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα περισσότερο από την ειρήνη».

    Διαβάστε επίσης:

    Performance Shipping: Απέκτησε το πρώτο δεξαμενόπλοιο με 36,5 εκατ. δολάρια

    Η P&O θα συνδέσει την Τζέντα με το Πορτ Σουδάν με μικρότερα πλοία για την αποσυμφόρηση των λιμένων



    ΣΧΟΛΙΑ