• Ναυτιλία

    Τραυλού: Τιμούμε και βραβεύουμε τους ναυτικούς μας


    Η πρόεδρος, Μελίνα Τραυλού και Μέλη του προεδρείου υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και βράβευσαν τους κ. Νέστωρα Ελευθερίου και κ. Ιωάννη Νάσση, στο πλαίσιο της τιμητικής αναγνώρισης συνταξιούχων ναυτικών με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία, που διοργανώνεται ετησίως από την ΕΕΕ.

    “Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τιμούμε ως Ένωση, τόνισε η πρόεδρος Μελίνα Τραυλού, για ακόμα μία χρονιά, ναυτικούς μας με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία. Τους δικούς μας ανθρώπους, που αποτελούν το φωτεινό διαχρονικό σύμβολο του ναυτικού μας έθνους” και πρόσθεσε:

    “Η ιστορική μας υπεροχή, η ναυτοσύνη μας είναι ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ελληνικής, ανθρωποκεντρικής ναυτιλίας.

    Τους ευχαριστούμε δημόσια και τους τιμούμε, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό τους την αφοσίωση, την προσφορά και την πίστη στη ναυτική μας παράδοση.

    Είναι καθήκον και χρέος μας να συμβάλουμε όλοι μαζί, συλλογικά και με ένα σχέδιο εθνικό στην ανάδειξη και στην προάσπιση του ναυτικού επαγγέλματος, της ναυτοσύνης μας, της ιστορίας μας.”

    Διαβάστε επίσης:

    Αδαμάντιος Πολέμης: Δύο μεγάλα τάνκερ στον στόλο της New Shipping

    Leadership Forum: Συζητώντας με τους νέους για ναυτιλιακές επαγγελματικές ευκαιρίες

    EuroDry (Αριστείδης Πίττας): Πρόσθεσε άλλo ένα πλοίο στον στόλο του και 11 εκατ. δολάρια δάνειο από τη Eurobank



    ΣΧΟΛΙΑ