• Ναυτιλία

    Τοποθέτηση πλωτών προβλητών από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου


    Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου η τοποθέτηση των τριών πλωτών εξεδρών που έχουν δωριστεί από τη Μαρίνα του Αγ. Κοσμά.

    Οι εξέδρες, μετά από ομόφωνες Αποφάσεις του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. το 2021 και από αντίστοιχες εγκρίσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας το 2022, τοποθετήθηκαν στις προβλήτες της Άγκυρας, της «10ης στάσης» στο Ασκέλι και της βίλας «Γαλήνη» και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αποβίβαση – επιβίβαση από βοηθητικά σκάφη και λάντζες.

    Η Διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Πόρου ευχαριστεί και πάλι τη Διοίκηση της Μαρίνας Αγ. Κοσμά για τη δωρεά, καθώς και τον τ. Υφυπουργό Ναυτιλίας και νυν Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο για τη διευκόλυνση της αδειοδότησης των προβλητών.

    Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα ενός προγράμματος σημαντικών παρεμβάσεων που έγιναν από το Δ.Λ.Τ. τους προηγούμενους μήνες σε όλες σχεδόν τις τσιμεντένιες προβλήτες των περιοχών Ασκελίου, Μοναστηρίου και Νεωρίου, το οποίο αποτελεί το πλέον εκτεταμένο πρόγραμμα που έχει γίνει στο νησί μας για τη συντήρηση των λιμενικών υποδομών στις περιοχές αυτές.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιωάννινα: Κοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

    Σε εξέλιξη πυρκαγιά κοντά στα Καλύβια Ηρακλείου

    UBS: Στους 79.000 οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ