ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα δίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης (15/8) σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στον Κατσικά Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το epiruspost, το κορίτσι διέφυγε της προσοχής των δικών του ανθρώπων και κατεβαίνοντας στον δρόμο παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η μικρή διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.
Ευτυχώς το παιδί φέρει ελαφρά τραύματα.
Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η τροχαία.
Διαβάστε επίσης:
Σε εξέλιξη πυρκαγιά κοντά στα Καλύβια Ηρακλείου
Αλεξάντερ Τσέφεριν (UEFA): «Καρκίνος του ποδοσφαίρου» η οπαδική βία
Καναδάς: Με στρατιωτικά αεροσκάφη εκκενώνονται περιοχές λόγω πυρκαγιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.