• Ναυτιλία

    To Propeller Club πρωτοπορεί: Ψήφισαν με φυσική παρουσία και ηλεκτρονικά!

    Κωστής Φραγκούλης, Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά

    Κωστής Φραγκούλης, Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά


    Με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή μελών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Φάρος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Propeller Club Πειραιά, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6μ.μ.

    Όπως και το 2021, και φέτος υπήρχε δυνατότητα για φυσική συμμετοχή στις διαδικασίες του Club, ενώ παράλληλα, η Γενική Συνέλευση μεταδιδόταν σε live streaming για όποιους ήθελαν να την παρακολουθήσουν από μακριά, δίνοντας τη δυνατότητα και για online συμμετοχή και ψηφοφορία στις εκλογές, μέσω της πλατφόρμας Eventora.

    Συνολικά ψήφισαν 586 μέλη, εκ των οποίων τα 311 μέλη ψήφισαν με φυσική παρουσία, ενώ τα 275 ηλεκτρονικά.

    Στις εκλογές έλαβαν μέρος συνολικά 43 υποψήφιοι για τις 16 θέσεις των Κυβερνητών και 3 υποψήφιοι για τις θέσεις των 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

    Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Club, ενώ εξελέγησαν 10 από τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου που έβαλαν υποψηφιότητα, και εισήχθησαν 6 νέα μέλη. Tα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν οι: Ελευθέριος Αρχόντης (Πρόεδρος), Γιάννης Βαρβιτσιώτης (Μέλος) και Θεοδώρα Λέκα (Μέλος).

    Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι τα εξής:

    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    1 Κωστής Φραγκούλης 431 ψήφοι

    2 Δανάη Μπεζαντάκου 233 ψήφοι

    3 Χρήστος Τιμαγένης 188 ψήφοι

    4 Μαρία Χατζηωάννου 163 ψήφοι

    5 Γιώργος Μαργαρώνης 155 ψήφοι

    6 Δωροθέα Ιωάννου 155 ψήφοι

    7 Γιάννης Κοτζιάς 146 ψήφοι

    8 Σήφης Βαρδινογιάννης 146 ψήφοι

    9 Θεόφιλος Ξενακούδης 139 ψήφοι

    10 Κατερίνα Σταθοπούλου 135 ψήφοι

    11 Βαλέντιος Βαλεντής 134 ψήφοι

    12 Γιάννης Μπελούσης 132 ψήφοι

    13 Μιχάλης Δαλακούρας 114 ψήφοι

    14 Χρυσάνθη Στεφάνου 109 ψήφοι

    15 Γιώργος Καλλιάνης 104 ψήφοι

    16 Παναγιώτης Ζαφέτ 102 ψήφοι

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

    1 Κοσμάς Μακρυγεώργος 97 ψήφοι

    2 Ειρήνη Νοτιά 87 ψήφοι

    3 Άκης Τσιριγκάκης 83 ψήφοι

    ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Audit Commitee)

    1 Νάντια Ιγγλέζη 299 ψήφοι

    2 Ανακρέων Ματαράγκας 246 ψήφοι

    3 Δημήτριος Σουσούδης 207 ψήφοι

    Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε, ως είθισται, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κωστής Φραγκούλης. Γραμματέας της Συνέλευσης ορίστηκε ο Χρήστος Τιμαγένης, μετά από πρόταση του Προέδρου, ενώ ο ταμίας, Δημήτρης Βασιλάκος, παρουσίασε τον ισολογισμό και προϋπολογισμό του Club.

    Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και της ανάγνωσης των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της παρελθούσης διετίας, ο προϋπολογισμός της επόμενης διαχειριστικής περιόδου και η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του club.

    Σε κλίμα συγκίνησης, ο Πρόεδρος, Κωστής Φραγκούλης, ευχαρίστησε, συνεχάρη και βράβευσε εκ μέρους του Δ.Σ, τον Δημήτρη Βασιλάκο για την μακρόχρονη πορεία του στο Propeller Club, αφού μετά από πέντε

    συνεχόμενες θητείες, ολοκλήρωσε το έργο του με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας υψηλές προσδοκίες για τον διάδοχό του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

    Κατά τη Γενική Συνέλευση, ο Πρόεδρος του Propeller έκανε τον απολογισμό της δράσης του Διοικητικού του Συμβουλίου, διαβάζοντας τα πεπραγμένα. Πολλά από τα στοιχεία που παρέθεσε προκάλεσαν αίσθηση, καθώς αφορούσαν σε στοιχεία που καταδεικνύουν τη μεγάλη πρόοδο του Club.

    Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η οικονομική ενδυνάμωση του club, που ήταν και ο βασικός στόχος που απερχόμενου Διοικητικού, επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τα νούμερα να μιλάνε από μόνα τους, ενώ η ανάπτυξη στον αριθμό των μελών ήταν πρωτοφανής.

    Μέσα στις μεγάλες κατακτήσεις του απερχόμενου Διοικητικού, ο Πρόεδρος επίσης ξεχώρισε τη

    σημαντική αύξηση του κοινωνικού έργου, την απόκτηση νέων ιδιόκτητων γραφείων στον Πειραιά, την ίδρυση του Student Port, το παράρτημα για τους νέους του club, αλλά και την καθιέρωση του Hellenic-American Shipping Gala, της δεύτερης μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης, μαζί με αυτή των AMVER Awards.

    Κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών, και αναμένοντας τα αποτελέσματα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, τα μέλη του Propeller Club είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα

    ελαφρύ κοκτέιλ. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να βρεθούν από κοντά, να ανταλλάξουν σκέψεις και εμπειρίες, θέτοντας τον τόνο για μια νέα δημιουργική και απαιτητική χρονιά.

    Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, με τη νέα σύνθεση, στα γραφεία του club στον Πειραιά, όπου εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Club, με τον Κωστή Φραγκούλη να συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη θητεία από τη θέση του Προέδρου.

    H νέα Διοικούσα Επιτροπή είναι η εξής:

    Πρόεδρος: Κωστής Φραγκούλης

    Α’ Αντιπρόεδρος: Δανάη Μπεζαντάκου

    Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Μαργαρώνης Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Τιμαγένης Ταμίας: Μαρία Χατζηωάννου

    Οι υπόλοιποι 11 Κυβερνήτες του νέου Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι με αλφαβητική σειρά οι:

    Βαλέντιος Βαλεντής.

    Σήφης Βαρδινογιάννης.

    Μιχάλης Δαλακούρας.

    Πάνος Ζαφέτ

    Δωροθέα Ιωάννου.

    Γιώργος Καλλιάνης.

    Γιάννης Κοτζιάς.

    Γιάννης Μπελούσης. Θεόφιλος Ξενακούδης.

    Κατερίνα Σταθοπούλου. Χρυσάνθη Στεφάνου.

    «Νιώθω μέγιστη τιμή και χαρά που συνεχίζω για τρίτη θητεία ως Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά», δήλωσε ο Κωστής Φραγκούλης.

    «Η εμπιστοσύνη των μελών προς το πρόσωπο μου με τέτοιο υψηλό ποσοστό ψήφων με συγκίνησε και δεσμεύομαι πως το νέο εξαιρετικό Διοικητικό Συμβούλιο θα ανεβάσει το Club ακόμα πιο ψηλά και θα συνεχίσει με δυναμισμό και όραμα το έργο του».

    Διαβάστε επίσης:

    Αpple: Ενημερώνει το λογισμικό του iPhone 12 στη Γαλλία

    Vodafone Ελλάδας: Ίδρυσε νέα εταιρεία στα δίκτυα οπτικών ινών – Η δήλωση Μπρουμίδη

    Σε νέες δικαστικές περιπέτειες ο Λούα Λούα, κατά κόσμον Λαυρέντης Λαυρεντιάδης



    ΣΧΟΛΙΑ