• Ναυτιλία

  Το διεθνώς αναγνωρισμένο Intermediate Marina Managers Course πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την υποστήριξη της LAMDA Flisvos Marina S.A.


  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνώς αναγνωρισμένο Intermediate Marina Managers (IMM) Course το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 24 έως τις 27 Απριλίου και διοργανώθηκε από το Global Marina Institute με πρωτοβουλία της ‘Ενωσης Μαρινών Ελλάδας και χορηγό τη LAMDA Flisvos Marina S.A.

  Το Global Marina Institute αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ των οργανισμών British Marine και Marina Industries Association.

  Στο τετραήμερο course συμμετείχε ομάδα εργαζομένων της Μαρίνας Φλοίσβου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ξεναγήσεις σε μαρίνες, διαλέξεις, ομαδικές εργασίες και networking αλλά και να εκπαιδευτούν σε θέματα όπως η Aνάπτυξη Hγετικών Iκανοτήτων, η Yγεία και Ασφάλεια, η Περιβαλλοντική Διαχείριση, η Λογιστική, το Ναυτικό Δίκαιο, η Εξυπηρέτηση Πελατών και το Μarketing στο χώρο των μαρινών.

  Ο Managing Director της LAMDA Marinas Investments και Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας Σταύρος Κατσικάδης σε σχετική δήλωση επισημαίνει::

  «Στη Mαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στην εκπαίδευση στον κλάδο μας ενώ παράλληλα επενδύουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας και στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Αυτή στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στις Ελληνικές μαρίνες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται σχέδια και έργα αναβάθμισής τους, όπως χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

  Διαβάστε επίσης:

  Τραυματίστηκε γυναίκα σε φέρρυ μποτ στο Πέραμα  ΣΧΟΛΙΑ