• Ναυτιλία

    To 19o πλοίο απόκτησε η Atlantic Bulk Carriers της οικογένειας Κουμάνταρου


    Η ναυτιλιακή εταιρεία Atlantic Bulk Carriers Management Ltd του Γιάννη Κουμάνταρου παρέλαβε άλλο ένα νεότευκτο πλοίο, το τρίτο μέσα σε δύο χρόνια, και έτσι πλέον διαθέτει δεκαεννέα πλοία.

    Στις 20 Ιανουαρίου παρέλαβε το πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου κατηγορίας Ultramax «Desert Faith» από το ιαπωνικό ναυπηγείο Imabari. Το πλοίο είναι χωρητικότητας 63.675 dwt, μήκους 195,40 μέτρων και ύψωσε την ελληνική σημαία.

    Ο στόλος της Atlantic αποτελείται από 19 bulk carriers, 7 Ultramaxes & 12 Supramaxes.

    Η Atlantic Bulk Carriers Management Ltd είναι μια εταιρεία των Νήσων Μάρσαλ με γραφεία στον Πειραιά, η οποία διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου Handymax, Supermax και Panamax.

    Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία στη διεθνή ναυτιλία με μακρά εμπειρία παρέχοντας ασφαλή και αξιόπιστη παγκόσμια μεταφορά εμπορευμάτων δια θαλάσσης. Η επιτυχία της οφείλεται στο άριστα εκπαιδευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό της και στον σύγχρονο στόλο που λειτουργεί.

    Επιπλέον, η ABCML εκτιμάται ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής για την περιβαλλοντική ρύπανση, ενώ οι περιβαλλοντικές διαδικασίες και ο εξοπλισμός της υπερβαίνουν τις κανονιστικές απαιτήσεις για τα φορτηγά χύδην φορτίου. Η ABCML, με τη μακρά, σταθερή ιστορία και την άψογη φήμη της, θεωρείται μια από τις κορυφαίες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Σούπερ μάρκετ Γέγος: Ο αποχαιρετισμός του CEO μετά τη διπλή εξαγορά από Σκλαβενίτη και Μασούτη



    ΣΧΟΛΙΑ