• Ναυτιλία

    Στρατηγική συνεργασία μεταξύ DynaRep και Kinay Agency στον χώρο της ναυτιλίας

    • NewsRoom
    Χρήστος Σιδέρης

    Χρήστος Σιδέρης (αριστερά) διευθυντής ,DynaRep και Sina Kınay, Πρόεδρος Kinay


    DynaRep και Kinay Agency ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χώρο της ναυτιλίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες τους, σε συνδυασμό με εξειδικευμένες ομάδες πρακτόρων, εξασφαλίζουν εξαιρετική υποστήριξη για τα πλοία κατά τα τη διάρκεια επισκευών σε τοπικά ναυπηγία.

    Η Kinay Agency, ιδρύθηκε το 1946, κατέχει σταθερά μια θέση ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους ναυτικούς πράκτορες στην Τουρκία.

    Με μια εντυπωσιακή ιστορική πορεία, προσφέροντας υπηρεσίες σε 3.000 πλοία ετησίως, η Kinay Agency είναι γνωστή για την εμπειρία της στο να βοηθά τους πελάτες να προηγηθούν στα δύσκολα Τουρκικά Στενά.

    Το εκτεταμένο δίκτυο των δύο εταιρειών, καλύπτει τα περισσότερα Τουρκικά λιμάνια, υποστηριζόμενο από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, εξασφαλίζοντας μια υπηρεσία 24/7, 365 ημέρες το χρόνο, με δικά τους γραφεία.

    Ιδιαίτερα, η Kinay Agency προσφέρει μεγάλη εμπειρία, καθώς και μια δέσμευση για υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη, και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ναυτιλιακής με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

    DynaRep: Δύο δεκαετίες ανεκτίμητης εμπειρίας

    Η DynaRep Shipping Consultants, υπό την ηγεσία του Χρήστου Σιδέρη, που διαθέτει πάνω από δύο δεκαετίες ανεκτίμητης εμπειρίας στον τομέα της ναυτιλίας.

    Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018, και γρήγορα αναδείχθηκε ως μια κορυφαία εταιρεία αντιπροσώπευσης εταιρειών από το εξωτερικό, στις ναυτιλιακές αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Δεσμευμένη στη δυναμική αντιπροσώπευση, η DynaRep είναι υπερήφανη για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τη δημιουργία συνεργασιών κορυφαίου επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Αυτή η συνεργασία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των δυο: τη δέσμευση της DynaRep για ποιοτική αντιπροσώπευση και την πολυετή εμπειρία της Kinay Agency στις πρακτορειακές υπηρεσίες.

    Αξιοποιώντας τις αντίστοιχες δυνατότητές της, στοχεύει, σύμφωνα με την εταιρεία, στην παροχή της απαραίτητης υποστήριξης στα πλοία που πλέουν στα περίπλοκα νερά της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    “Οι πελάτες μας, μπορούν να αναμένουν μια άψογη εμπειρία, χαρακτηρισμένη από αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Είτε πρόκειται για υπηρεσίες λιμένα, logistics, επισκευές ή διάθεση αποβλήτων, οι κοινές μας προσπάθειες θα εξασφαλίσουν ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας.”, διατείνεται η εταιρεία.

    “Καθώς ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί, η DynaRep και η Kinay Agency δεσμεύονται για τη συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας, ενώ διατηρούμε τα πρότυπα εξυπηρέτησής μας σε υψηλά επίπεδα”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης: 



    ΣΧΟΛΙΑ