• Ναυτιλία

  Η Μαρίνα Χατζημανώλη στην Αθήνα για τα 60 χρόνια του Κυπριακού Νηολογίου

  • NewsRoom
  Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου

  Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου


  Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας διοργανώνει εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη δημιουργία του Κυπριακού Νηολογίου.

  Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η ναυτιλιακή κοινότητα της Ελλάδας, η οποία έχει στηρίξει και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της Κυπριακής σημαίας.

  Κατά την παραμονή της στην Αθήνα, η κ. Χατζημανώλη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πλοιοκτητική και ναυτιλιακή κοινότητα της Ελλάδας, στα πλαίσια προώθησης του Κυπριακού Νηολογίου.

  Η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα μεταβεί στη συνέχεια στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση της Βελγικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ να συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνει, στις 8 Μαρτίου, με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης των ναυτικών.

  Κατά την παραμονή της στις Βρυξέλλες, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με άλλους Υπουργούς που επίσης θα συμμετέχουν στο συνέδριο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παραθέσει τις θέσεις της Κύπρου σε ότι αφορά την προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα, αλλά και την ένταξη των γυναικών γενικότερα στη ναυτιλία.

  Διαβάστε επίσης: 

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Celestyal και Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου

  Meadway Bulkers (Γιώργος Δελαπόρτας): Παραγγελία για ναυπήγηση δύο πλοίων

  «Πόλεμος» για το 1,5 δισ. ευρώ του τζίρου της ακτοπλοΐας – Παιχνίδι για τρεις: Attica Group, Minoan Lines, Sea Jets  ΣΧΟΛΙΑ