ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρωτεύς”, που ανήκει στην Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Σύμης (ΑΝΕΣ), βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.
Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους με τιμή εκκίνησης 750.000 ευρώ και επισπεύδουσα εταιρεία την Μακρής Δημήτριος και ΣΙΑ Ομόρρυθμη Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο AL-MA.
Το πλοίο έχει μήκος 87,90 και πλάτος 13,40 μέτρα, ενώ ναυπηγήθηκε το 1974 και η χωρητικότητα του είναι 1.160 τόνοι γκρος.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για τον φάκελο – βόμβα στην πρόεδρο εφετών
Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 12:00 η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ
Παλαιό Φάληρο: Νεκρός άνδρας πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Επιτροπή της Γερουσίας προτείνει άσκηση διώξεων στον Φάουτσι
- Μουζάκης: Από 10 Αυγούστου 2026 σε διαπραγμάτευση οι 2,73 εκατ. νέες μετοχές
- Τραμπ: Τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της Fed – Πού επικεντρώνονται οι συζητήσεις
- Τα 204,6 εκατ. που θα αλλάξουν την όψη της ΔΕΘ – Το Μητροπολιτικό Πάρκο των 120 στρεμμάτων και το νέο Βελλίδειο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.