• Ναυτιλία

    Στη Λεμεσό θα γίνει το παγκόσμιο συνέδριο της WISTA International

    Natalia Bury Loyal, Πρόεδρος της WISTA Κύπρου.

    Natalia Bury Loyal, Πρόεδρος της WISTA Κύπρου.


    Η WISTA Κύπρου γνωστοποίησε ότι θα φιλοξενήσει τη Διεθνή Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο WISTA 2024, μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.

    Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και Συνεδρίου WISTA 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Οκτωβρίου 2023 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, επιλέχθηκε η Κύπρο ως η χώρα για την εκδήλωση του 2024.

    Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην κρίσιμη αλληλεπίδραση της καινοτομίας, της ποικιλομορφίας και της βιωσιμότητας στη ναυτιλιακή βιομηχανία, με στόχο να συγκεντρώσει παγκόσμιους ηγέτες και καινοτόμους για πρωτοποριακές συζητήσεις.

    Ο ναυτιλιακός τομέας βρίσκεται στο χείλος της κομβικής αλλαγής. Με τις αυξανόμενες περιβαλλοντικές προκλήσεις, η ζήτηση για εφευρετικές τεχνολογίες και προσεγγίσεις δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Αυτό καθιστά απαραίτητες διαφορετικές γνώσεις και τεχνογνωσία. Η αποφασιστικότητα της WISTA Κύπρου να φιλοξενήσει αυτή την εκδήλωση ενισχύει την αφοσίωσή της σε αυτές τις βασικές αξίες, τονίζοντας την ανάγκη για ένα θαλάσσιο περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς εμπλουτισμένο από ποικίλες προοπτικές.

    «Η WISTA Κύπρου έχει την τιμή να φιλοξενήσει τη Διεθνή Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της WISTA 2024. Αυτό όχι μόνο σημαίνει την ολοκληρωμένη σύνδεση της καινοτομίας, της ποικιλομορφίας και της βιωσιμότητας στη ναυτιλία, αλλά αναδεικνύει επίσης τον κεντρικό ρόλο της Κύπρου ως κόμβου θαλάσσιας αριστείας», δήλωσε η Natalia Bury Loyal, Πρόεδρος της WISTA Κύπρου.

    Το συνέδριο θα ρίξει φως στη σύγκλιση της τεχνολογικής προόδου, της διαφορετικής ποιοτικής σκέψης και των βιώσιμων πρωτοβουλιών, οδηγώντας τον ναυτιλιακό τομέα προς ένα πιο ανθεκτικό και ευημερούν μέλλον. Μέσω αυτής της εκδήλωσης, η WISTA Κύπρου στοχεύει να παρακινήσει τους ναυτιλιακούς φορείς παγκοσμίως να αγκαλιάσουν πλήρως την καινοτομία και τη συνεκτικότητα, διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

    Διαβάστε επίσης:

    «Φωτιές» ανάβουν στους πλοιοκτήτες τα ηλεκτρικά οχήματα – Η απαγόρευση και οι ανησυχητικές έρευνες

    Arcadia Shipmanagement: Παραγγελία νέων τάνκερ μετά από οκτώ χρόνια

    Όμιλος Μαρινάκη: Δημιουργεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στα LNG στο αμερικανικό χρηματιστήριο με Enterprise Value 5,8 δισ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ