ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σταμάτης Τσαντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, της «Seanergy Maritime Holdings», μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, επισήμανε ότι σε όλες τις προκλήσεις, είτε είναι κρίσεις, είτε πανδημίες, ακόμα και εμπόλεμες καταστάσεις, η ναυτιλία προσφέρει καλές υπηρεσίες στον κόσμο, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μεταφορά πρώτων υλών, ενέργειας, αγαθών, έτσι ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να κινείται.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη για ενσωμάτωση «επαναστατικών» ιδεών σε επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού και χρήση των νέων τεχνολογιών.
Διαβάστε επίσης:
Οικονομικό Φόρουμ: Στο ρότα για την πράσινη ναυτιλία – Στρατηγικές και προκλήσεις
WIMA: Εξελέγη πρόεδρος ο Ηλίας Χατζηεφραιμίδης
Σωτήρης Ράπτης (ECSA): Η ναυτιλία εγγύηση για το παγκόσμιο εμπόριο και την ασφάλεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Προγραμματίζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο Σύνταγμα την Παρασκευή
- Washington Post: Οι εκατοντάδες απολύσεις, ο Τζεφ Μπέζος και η πολιτική κατευνασμού προς τον Τραμπ
- Reuters: Ο Τραμπ πανηγύρισε ότι νίκησε τον πληθωρισμό σχεδόν 20 φορές αλλά η ακρίβεια παραμένει
- Συντάξεις: Γιατί οι 50άρηδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επόμενης αύξησης ορίων το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.