Ναυτιλία

Σταματάει από σήμερα τα δρομολόγια το “Σμύρνα” από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη

Σμύρνα


Από σήμερα σταματάει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Σμύρνα” τα δρομολόγια του  από την Σμύρνη προς την Θεσσαλονίκη.

Το πλοίο στη συνέχεια θα ακινητοποιηθεί και θα επανέλθει στη γραμμή Θεσσαλονίκης – Σμύρνης με νεότερη ανακοίνωση, σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν από την εταιρεία. Οι λόγοι που η εταιρεία θα αναστείλει τα δρομολόγια είναι ότι η κίνηση δεν επαρκεί για να καλύψει τις λειτουργικές υποχρεώσεις του πλοίου.

Το πλοίο “Σμύρνα” εκτελούσε δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη για Σμύρνη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και από την Σμύρνη για Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, σε ένα ταξίδι που διαρκούσε έως 14 ώρες.

Η ανακοίνωση της Levante Ferries Group

«H Levante Ferries Group ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, το χειμερινό πρόγραμμα των δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκης – Σμύρνης ολοκληρώνεται στις 30/11/2022.

Από την έναρξη των δρομολογίων στις 10/10/2022 η εταιρεία πραγματοποίησε ήδη 40 ταξίδια, θέτοντας τις βάσεις για την απρόσκοπτη επιβατική και εμπορική διασύνδεση των δύο χωρών.

Αυτή η δίμηνη εξυπηρέτηση της γραμμής αποτελεί χρήσιμη παρακαταθήκη για την εύκολη και γρήγορη επανεκκίνηση των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν 2023.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

H Levante Ferries ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της για την επιτυχή υλοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, καθώς και όσους επέλεξαν να ταξιδέψουν μαζί της σε αυτό το πρωτοποριακό και ιστορικό ταξίδι».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αριστείδης Ι. Αλαφούζος επικεφαλής της Okeanis Eco Tankers

Πρόγραμμα υποτροφιών από την Safe Bulkers του Πόλυ Β. ΧατζηιωάννουΣΧΟΛΙΑ