ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα συζητείται η προσφυγή του Δήμου Χαϊδαρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά την ακύρωσης των διαγωνισμών του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά.
Η συζήτηση αφορά και τους δύο διαγωνισμούς που διενήργησαν, η ΕΤΑΔ και η Ειδική Διαχείριση.
Υπενθυμίζεται ότι πλειοδότης και των δύο διαγωνισμών είναι ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, που προσέφερε 37,3 εκατ. ευρώ και 25, 2 εκατ. ευρώ.
Η πλευρά του Γ. Προκοπίου ακολουθεί τακτική αναμονής και δεν προβαίνει σε καμία δήλωση ή ενέργεια.
Οι εργαζόμενοι, που προβλέπεται να εισπράξουν αποζημίωση που υπερβαίνει τα 200 εκατ. ευρώ όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πώλησης αγωνιούν, όμως εκδηλώνουν και την ανησυχία τους για το μέλλον τους στο Ναυπηγείο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρ. ΕΚΕΑ): Επάρκεια με στρατηγική – Πώς το ΕΚΕΑ θωρακίζει το σύστημα αιμοδοσίας
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.