• Ναυτιλία

    Propeller Club Πειραιά: Το μέλλον του LNG στο 11ο online Μembers’ Meeting

    • NewsRoom


    Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 11ο online Μembers’ Meeting του Propeller Club Πειραιά που ήταν και το πρώτο για τη νέα χρονιά, ενώ ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

    Kαλεσμένος της πρώτης διαδικτυακής συνάντησης των μελών για το 2021 ήταν ο Richard Gilmore, Executive Vice President της Maran Gas Maritime Inc και το θέμα της ομιλίας του «LNG Shipping- Past, Present and Future».

    Στην ομιλία του ο κ. Gilmore ανέλυσε τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες του LNG Shipping διαχρονικά, μίλησε για τις προοπτικές και τις προκλήσεις στη παγκόσμια αγορά, ενώ τόνισε τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον οι παράγοντες της τεχνολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

    Μετά το τέλος της συνάντησης και της ενδιαφέρουσας συζήτησης που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Propeller Club Πειραιά από τον πρόεδρο Κωστή Φραγκούλη, παρουσία της Γ.Γ Δανάης Μπεζαντάκου.

    O κ. Φραγκούλης έκοψε την βασιλόπιτα και έκανε την κλήρωση μεταξύ όλων των παρευρισκομένων για το φλουρί του 2021.

    Φέτος, το φλουρί έτυχε στο μέλος του Propeller Club κα. Σόφη Koτζιά, η οποία θα παραλάβει ένα παραδοσιακό Κωνσταντινάτο, ένα επάργυρο δισκάκι Propeller, ένα επετειακό Λεύκωμα AMVER Awards 2020 και το βιβλίο Seaborne Trade Leaders του κ. Γιώργου Φουστάνου.

    Επιπλέον, από ένα Λεύκωμα AMVER Awards 2020 κέρδισαν 5 ακόμα τυχεροί:

    κ. Νικόλας Θεοδώρου, κ. Γιώργος Τσουρής, κ. Γιάννης Παπαζαφειρίου, κα. Τζένη Πουρνάρα και κ. Μηνάς Τσαμόπουλος.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Φραγκούλης, «παρόλο που οι πρωτόγνωρες συνθήκες COVID μας υποχρεώνουν να είμαστε χωριστά, το Propeller Club προσπαθεί να είναι πάντοτε κοντά στα μέλη του, να διατηρεί την επικοινωνία και να τιμά τις παραδόσεις του. Εύχομαι του χρόνου οι συνθήκες αυτές να είναι πια παρελθόν και να μπορούμε να βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί από κοντά, με υγεία».

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Μωραΐτης: Θέλουμε τα επαγγελματικά σκάφη στη Μαρίνα Αλίμου

    ΟΛΘ: Ο μαγνήτης των 106 εκατ. ευρώ στα ταμεία και τα σχέδια Σαββίδη για τις επόμενες κινήσεις στο λιμάνι και στο Πόρτο Καρράς

    VesselsValue: Πώς θα επηρεάσει η προεδρία Μπάιντεν την αγορά των containerships



    ΣΧΟΛΙΑ