ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Safe Bulkers, του Πόλυ Β. Χατζηϊωάννου υπέγραψε συμφωνία για την πώληση του kamsarmax Pedhoulas Trader, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2006, σε έναν αγοραστή που δεν κατονομάστηκε για 15,84 εκατομμύρια δολάρια.
Η πώληση του ιαπωνικής κατασκευής σκάφους 82.300 dwt προβλέπει προθεσμιακή ημερομηνία παράδοσης εντός του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Η Safe Bulkers θα διαχειρίζεται πλέον επτά kamsarmax, με το παλαιότερο να είναι το Pedhoulas Merchant, κατασκευής 2006.
«Συνεχίσαμε να πουλάμε παλαιότερη χωρητικότητα καθώς παραλαμβάνουμε τα νεότευκτα πλοία μας IMO Phase 3, βελτιώνοντας την περιβαλλοντική απόδοση του στόλου και αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά μας στο νέο πιο αυστηρό ρυθμιστικό περιβάλλον», δήλωσε ο Λουκάς Μπαρμπαρής, πρόεδρος της Safe Bulkers.
Από τον Αύγουστο, ο στόλος της εταιρείας που έχει έδρα το Μονακό αριθμεί 44 bulkers με μέση ηλικία 10,3 ετών και εννέα πλοία υπό ναυπήγηση, εκ των οποίων επτά kamsarmax θα παραδοθούν από το πρώτο τρίμηνο του 2023 έως το πρώτο τρίμηνο του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησε η διαδικασία συγχώνευσης Attica-ΑΝΕΚ
Σημαντώνης: «Οι θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων αντιπροσωπεύουν το 58% της κυκλοφορίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χ. Α. Χωμενίδης: Η «Πανδώρα» αγγίζει τη μυστικότητα της ζωής
- Φάκελος «Μπαρτσελόνα»: Από το χείλος της χρεοκοπίας στο στοίχημα του ενός δισεκατομμυρίου
- Δύο μοναδικές μέρες στο Παρίσι για την Σίλια Κριθαριώτη με επίδειξη μόδας στο Pavillon Cambon και δύο πάρτυ σε εμβληματικά spots, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καίσαρη και η κοπή της πίτας του Σωματείου Giverson Φως
- Οι πιο δημοφιλείς στα social media πολιτικοί αρχηγοί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.