• Ναυτιλία

    Πολυχρονοπούλου: H εταιρεία Lalizas είναι πλέον το 34ο μέλος της HEMEXPO

    Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος HEMEXPO

    Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος HEMEXPO


    Η HEMEXPO, Hellenic Marine Equipment Manufacturers and Exporters, μια κορυφαία ένωση προμηθευτών και εξαγωγέων για τον διεθνή ναυτιλιακό τομέα, καλωσόρισε τη LALIZAS ως την 34η εταιρεία μέλος της.

    Ως κατασκευαστής και προμηθευτής υψηλής ποιότητας σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ, η εταιρεία LALIZAS προσθέτει έναν κρίσιμο νέο τομέα εξειδίκευσης στη συνεχώς διευρυνόμενη διατομή των Ελλήνων κατασκευαστών εξοπλισμού που εκπροσωπούνται στη λίστα μελών της HEMEXPO.

    Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας καλύπτει τα πάντα, από σωσίβια και στολές εμβάπτισης έως φώτα πλοήγησης και σημαδούρες, ενώ οι υπηρεσίες επιθεώρησης του πλοίου διασφαλίζουν ότι συστήματα όπως πυροσβεστικός εξοπλισμός, σωσίβια σκάφη και αναπνευστικές συσκευές διατηρούνται με τα υψηλότερα πρότυπα.

    Με έδρα τον Πειραιά, Ελλάδα, η LALIZAS διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο που περιλαμβάνει υποκαταστήματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα. Οι λειτουργίες της είναι πιστοποιημένες από την Bureau Veritas σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015.

    «Ενώ όλα τα συστήματα πλοίων πρέπει να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον σωστικό εξοπλισμό, ο οποίος αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στη θάλασσα», σχολίασε η Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος της HEMEXPO. «Η έμφαση που δίνει η LALIZAS στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της την καθιστά έναν αξιόπιστο προμηθευτή για τους πλοιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε ως το τελευταίο μέλος της HEMEXPO».

    Εκπροσωπώντας Έλληνες ειδικούς της ναυτιλιακής τεχνολογίας στην παγκόσμια σκηνή, η HEMEXPO διατηρεί ισχυρές σχέσεις με πλοιοκτήτες, νηογνώμονες και ναυπηγεία για την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τον καθορισμό των καλύτερων τεχνικών λύσεων. Τα μέλη της HEMEXPO βρίσκονται στις λίστες εγκεκριμένων προμηθευτών με περισσότερα από 50 ναυπηγεία παγκοσμίως και η LALIZAS είναι η τελευταία εταιρεία που έχει πρόσβαση σε αυτό το εκτεταμένο δίκτυο.

    «Για Έλληνες κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού όπως εμείς, τα οφέλη από την ένταξή τους στην HEMEXPO είναι σημαντικά», δήλωσε ο Σταύρος Λάλιζας, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής, LALIZAS. «Η συμμετοχή στην ένωση θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε και να αξιοποιήσουμε ανοίγματα σε νέες και υπάρχουσες αγορές και να προσφέρουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας σε ένα ακόμη μεγαλύτερο παγκόσμιο κοινό. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη HEMEXPO και τις ευκαιρίες που συνοδεύουν αυτήν».

    Διαβάστε επίσης:

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 11,27 εκατομμυρίων δολαρίων

    Μελίνα Τραυλού: Η ναυτιλία των Ελλήνων πρωτοστατεί διαχρονικά στις πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος

    H Enesel της οικογένειας Νικόλα Λαιμού παρέλαβε νεότευκτο πλοίο



    ΣΧΟΛΙΑ