ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Έλληνες ναυτικοί του τάνκερ “STELIOS Κ”, οι οποίοι είχαν βρεθεί όμηροι στα χέρια πειρατών έπειτα από επίθεση στη θαλάσσια περιοχή της Νιγηρίας.
Η απελευθέρωσή τους σηματοδοτεί τη λήξη ενός «θρίλερ» που ξεκίνησε προ 12 ημερών, καθώς ύστερα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή τους.
Λίγες ώρες πριν από τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) της Παρασκευής, οι απαχθέντες Ναυτικοί απελευθερώθηκαν από τους πειρατές που τους κρατούσαν ομήρους και πλέον διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Οι ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς, ενώ σύντομα αναμένεται να συναντήσουν τις οικογένειές τους.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Φαφαλιός: Πλήγμα η πειρατεία για τη ναυτιλία και το 2020
Αύξηση κατά 26% των περιστατικών πειρατείας το πρώτο εξάμηνο σε σχέση με πέρυσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Πούτιν-Σι Τζιπίνγκ: Στο επίκεντρο η ενέργεια και ο αγωγός φυσικού αερίου Power of Siberia 2
- Jumbo: Επέκταση στον Καναδά μέσω του ομίλου Fox Group
- Ελληνικά αλκοολούχα ποτά: Σταθερά ανοδική η πορεία των εξαγωγών και το 2024
- Tesla: Κατακόρυφη πτώση πωλήσεων στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές τον Απρίλιο
