• Ναυτιλία

  Ποιο έμπειρο στέλεχος της Maran Gas αποχωρεί από την εταιρία


  Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την πρόσληψή της στη ναυτιλιακή Maran Gas, του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση, η Αnita Odedra, έμπειρο στέλεχος στον τομέα του LNG, αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα της στην αμερικανική εταιρία Tellurian.

  H Οdedra, η οποία τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Tellurian, στο Χιούστον, αποχωρεί από την ελληνική εταιρία στο τέλος Ιουλίου, ενώ η απόφαση της συνδέεται με την επιθυμία της να μετακινηθεί με την οικογένεια της στις ΗΠΑ.

  Ωστόσο, όπως αναφέρει το tradewinds, η ίδια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Maran Gas, περιγράφοντας την ως “μία φανταστική εταιρία για να δουλεύει κάποιος” και τόνισε ότι λυπάται που φεύγει.

  Η Maran Gas ενέταξε την Anita Odedra στο δυναμικό της ως εκτελεστική αντιπρόεδρο εμπορικών επιχειρήσεων τον Ιούλιο του 2016, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

  Στο παρελθόν η Odedra, η οποία αρχικά εργάστηκε στην ExxonMobil το 1997 ως γεωφυσικός, υπήρξε στέλεχος στην BG Group και συνεργάστηκε με τον Martin Houston, έναν εκ των ιδρυτών της Tellurian, η οποία πραγματοποιεί projects στην αγορά LNG.

  Όταν η Shell εξαγόρασε την BG το 2016, η Odedra πήγε για μικρό χρονικό διάστημα στην αμερικανική Cheniere Energy ως αντιπρόεδρος στις ναυτιλιακές και εμπορικές επιχειρήσεις της εταιρίας και εν συνεχεία προσελήφθη στη Maran Gas.

  Anita Odedra

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι εφοπλιστές αγόρασαν τα περισσότερα τάνκερ και bulkers φέτος. Όλα τα ονόματα

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γ. Προκοπίου: Αποσύρει τα πλοία της από το The Cool Pool η Dynagas

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σ. Παληός: Νέες business με την Cargill International για την Diana Shipping

     ΣΧΟΛΙΑ