Ναυτιλία

Πανηγυρικά εγκαίνια του Smyrna που θα συνδέσει τη Θεσσαλονίκη για την Σμύρνη

  • NewsRoom


Η Levante Ferries πραγματοποιεί ένα μεγάλο όραμά της, αφού τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου άρχεται η ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη, με την εταιρεία να «χτίζει» μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στις γείτονες χώρες της Ελλάδας και της Τουρκίας, οι οποίες έρχονται πλέον πιο κοντά σε επίπεδο εμπορικό, κοινωνικό και πολιτισμικό.

Το υπερπολυτελές Ε/Γ-Ο/Γ «Smyrna di Levante» τέλεσε τον αγιασμό του, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 18:00, στο Λιμάνι του Πειραιά και σύντομα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, ώστε τη Δευτέρα να πραγματοποιήσει τον πρώτο του εμπορικό πλου. Πρόκειται για ένα πλοίο-κόσμημα που, με ασφάλεια, απαράμιλλη κομψότητα και αυθεντική φιλοξενία, έρχεται να ενώσει την Ευρώπη με την Ασία, παντρεύοντας εικόνες, γεύσεις και αρώματα. Με ολική χωρητικότητα 14.000 τόνων, μήκος 158 μέτρα, πλάτος 22 μέτρα και ταχύτητα 20 κόμβων, το Smyrna di Levante υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στους έως και 948 επιβάτες του.

Σημειώνεται πως το πλοίο θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00, με άφιξη στη Σμύρνη την επόμενη ημέρα στις 09:00, ενώ από τη Σμύρνη θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 19:00, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη την επομένη στις 09:00.

Διαβάστε επίσης

Το νεότευκτο τάνκερ St Nicholas παρέλαβε η Thenamaris του Νικόλα Μαρτίνου

Clia: Πάνω από τα επίπεδα του 2019 η επιθυμία για διακοπές κρουαζιέρας

Ποια ύφεση; Η παγκόσμια βιομηχανία superyacht ανθεί – Πωλήσεις άνω των 4 δισ. δολαρίων το 2022ΣΧΟΛΙΑ