• Ναυτιλία

    Θάνος Λιάγκος (ΟΛΘ): Η σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης ενισχύει τις μεταφορές και αναδεικνύει τουριστικά τη Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom
    Θάνος Λιάγκος, Πρόεδρος του ΟΛΘ

    Αθανάσιος Λιάγκος, Πρόεδρος του ΟΛΘ


    Η έναρξη της διεθνούς σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σμύρνης είναι ένας στόχος που επιτυγχάνεται και διευρύνει τις δυνατότητες διακίνησης εμπορευμάτων μεταξύ Ευρώπης και Ασίας ενισχύοντας τον τομέα των μεταφορών και προωθεί παράλληλα την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, τόνισε ο εκτελεστικός πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Θάνος Λιάγκος.

    Το «Smyrna di Levante» κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει το πρώτο δρομολόγιο του για το λιμάνι της Σμύρνης.

    «Η διεύρυνση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων της Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικό στρατηγικό στόχο για την ΟΛΘ Α.Ε. Στη βάση αυτή δρομολογήσαμε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να διαμορφωθούν στον λιμένα Θεσσαλονίκης οι υποδομές για την υποδοχή και εξυπηρέτηση της νέας διεθνούς γραμμής, συμβάλλοντας στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών», επισήμανε ο κ. Λιάγκος.

    Διαβάστε επίσης

    Δύο Έλληνες εφοπλιστές και ένας Τούρκος έφεραν εφέτος πιο κοντά την Ευρώπη την Ασία, την Ελλάδα και την Τουρκία

    Τάσιος: Τα ελληνικά ξενοδοχεία έφτασαν εφέτος τον τζίρο του 2019

    Αυτοί είναι οι Έλληνες συλλέκτες στη λίστα των 200 κορυφαίων του κόσμου



    ΣΧΟΛΙΑ