Ναυτιλία

ΟΝΕΧ: Καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την φιλοτέχνηση του Νεωρίου στη Σύρο


Η ONEX Neorion Shipyards προχώρησε σε προκήρυξη καλλιτεχνικού διαγωνισμού για την φιλοτέχνηση της εξωτερικής πλευράς του προσφάτως ανακατασκευασμένου δυτικού τοίχου του Ναυπηγείου Νεωρίου στη Σύρο. Κάτι που αποτέλεσε προσωπική δέσμευση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Ξενοκώστα.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωση της το ναυπηγείο συνεχίζει σταθερά ως αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας να ανακατασκευάζεται, να εκσυγχρονίζεται και να προχωρά στο αύριο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά, αισθητική, το παρόν και το μέλλον του νησιού και των κατοίκων και επισκεπτών της Σύρου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, οι οποίοι είναι τελειόφοιτοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας καλλιτεχνικής κατεύθυνσης, με σκοπό όχι μόνο την ενθάρρυνση της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και την ανάδειξη άξιων εκπροσώπων της νέας γενιάς καλλιτεχνών και του εγχώριου ταλέντου, μέσω της έμπρακτης υποστήριξης και παροχής των κατάλληλων εφοδίων προς την εκπλήρωση των ονείρων τους και την απαρχή μια επιτυχημένης καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας.

Ως καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαΐου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους, βραβείο και διαδικασία συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Συνεργασία ONEX και CISCO για τη δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας στο Νεώριο Σύρου

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: «Πολύπλευρο, συστηματικό και σημαντικό το κοινωφελές έργο της ναυτιλιακής κοινότητας»

Πήτερ Γεωργιόπουλος: Οι νέες business του βετεράνου της ναυτιλίαςΣΧΟΛΙΑ