• Ναυτιλία

    Όμιλος Columbia: «Αγκυροβολεί» στην Κωνσταντινούπολη για να ενισχύσει την ναυτιλία της Τουρκίας

    Mark O'Neil, Πρόεδρος και CEO της Columbia Group

    Mark O’Neil, Πρόεδρος και CEO της Columbia Group


    Ο όμιλος Columbia θα ενισχύσει το αναπτυσσόμενο τουρκικό ναυτιλιακό σύμπλεγμα ανοίγοντας γραφείο στην Κωνσταντινούπολη.

    Επικεφαλής του CSM Turkey θα είναι ο λοχαγός Ozgur Gunes και θα συνεργάζονται μαζί του, οι Ξάνθος Κυριάκου και Johann Meyer από τα γραφεία της Ιταλίας και της Γερμανίας.

    Το νέο γραφείο θα προσφέρει όλο το φάσμα των ολοκληρωμένων ναυτιλιακών υπηρεσιών του ομίλου Columbia με υποστήριξη σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και πλήρεις τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης πληρωμάτων.

    Η CSM Turkey θα προσφέρει βασικές υπηρεσίες ψηφιοποίησης και βελτιστοποίησης πλοίων μέσω του Performance Optimization Control Room (POCR) της Columbia, εκτός από την παροχή συμβουλών εκπαίδευσης, θα λειτουργήσει επίσης ως πολύτιμο εφαλτήριο για την επέκταση της νέας οντότητας στους τομείς πολυτελών μεταφορών, super yacht και διαχείρισης κρουαζιέρας στην Τουρκία.

    Η διαχείριση δεξαμενόπλοιων είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του UPT, καθώς και οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ευημερίας των πληρωμάτων, μέσω της One Care, ενώ η Columbia Finance μπορεί να παρέχει στους ενδιαφερόμενους στην τουρκική αγορά τα απαραίτητα κεφάλαια έργου.

    Η CSM Turkey θα διερευνήσει μια σειρά εσωτερικών ευκαιριών κοινοπραξίας με Τούρκους πλοιοκτήτες καθώς και θα προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος στην τουρκική αγορά, που θα περιλαμβάνουν την προμήθεια και διαχείριση Φιλιππινέζων, Ινδών, Ανατολικοευρωπαίων, Βιετναμέζων, Ινδονήσιων, Κινέζων και φυσικά Τούρκων ναυτικών.

    Η σημασία του μοντέλου διαχείρισης πλοίων «δεύτερου μέρους» για την τουρκική αγορά υπογραμμίστηκε από τον Mark O’Neil, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Columbia, ο οποίος είπε ότι το σχέδιο της CSM Τουρκίας αφορά «τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς, τους πελάτες μας και τους εταίρους μας, δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας την ικανότητά τους να αναπτύσσονται μέσω της παροχής υπηρεσιών του Ομίλου Columbia».

    Διαβάστε επίσης:

    Όμιλος Γκριμάλντι: Ναυπηγεί 17 πλοία μεταφοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    Βαγγέλης Μαρινάκης (Capital Gas): «Aristarchos», άλλο ένα πλοίο με ελληνική σημαία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ