Ναυτιλία

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι με την υποστήριξη της SΕΑJETS

WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


Στα Κανάρια νησιά ολοκληρώθηκε το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2020.

Μετά από 5 αγώνες και αμέτρητες στιγμές δράσης σε άσφαλτο και χώμα, πρωταθλητής Ευρώπης για το 2020 με την υποστήριξη της SEAJETS, αναδείχτηκε ο Ρώσος Alexey Lukyanuk, που αγωνίστηκε με Citroen C3 R5 και συγκέντρωσε 121 βαθμούς.

Η SEAJETS, η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε τον ταχύτερο οδηγό και κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο (δύο φορές με τον Alexey Lukyanuk και μία με τον Chris Ingram), δίνοντας ελληνικό χρώμα στον πρωταθλητή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC).

O Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SΕΑJETS, εκφράζει την αγάπη του και το πάθος του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας και ο ίδιος ενεργά στους αγώνες με μεγάλη επιτυχία (έντεκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας στους αγώνες Αναβάσεων και πίστας, πρόεδρος του συνδέσμου οδηγών αγώνων αυτοκινήτου), δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σε μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, επιλέξαμε να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και να υποστηρίξουμε και φέτος κορυφαίους θεσμούς και αθλητές που προάγουν την αριστεία, τη συνέπεια και την πειθαρχία, αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν το όραμα της SEAJETS. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Ελληνική σημαία κυματίζει δίπλα στον πρωταθλητή Ευρώπης για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, το οφείλουμε σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η SEAJETS αποτελεί κομμάτι της επιτυχίας του πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk. Στόχος μας είναι η ελληνική σημαία να βρίσκεται πάντα στο πρώτο σκαλοπάτι της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα».

Διαβάστε ακόμη:

Κίνηση ματ στο asset play από τον Μάριο Ηλιόπουλο: Αγόρασε 4 κρουαζιερόπλοια που πριν την κρίση άξιζαν 500 εκατ. δολάρια

Γιάννης Αγγελικούσης: Νέα κίνηση της Maran Gas στην αγορά LNG

Dport: Αναλαμβάνει όλο το κόστος για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ