ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα, Amrit Lugun.
Ο Πρέσβης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, ενώ συνοδευόταν από τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας S. Rajendran και τον Εμπορικό Ακόλουθο Nirmesh Kumar.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο Πρέσβης της Ινδίας ενημερώθηκε από τον κ. Χατζημιχαήλ για την πορεία του επενδυτικού πλάνου αλλά και την πρόοδο των αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος ΑΔΜΗΕ: Ισχυρή αύξηση εσόδων κατά 26,8% στα €137,4 εκατ. το β’ τρίμηνο 2026
- Νησιά Τσάγκος: Η αμερικανοβρετανική στρατιωτική βάση κινδυνεύει να παραμείνει σε καθεστώς αβεβαιότητας για χρόνια
- ΛΑΝΑΚΑΜ: Στις €551.680,32 τα μικτά κέρδη το πρώτο εξάμηνο του 2026
- Νέα δεδομένα για τον θάνατο Μαζωνάκη: Τα κρίσιμα λεπτά στο ιατρείο, η «μέθη», τα μηνύματα και η νέα κατάθεση (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.