• Ναυτιλία

    Navios South American Logistics: Διπλό χτύπημα σε Νέα Υόρκη και Σάο Πάολο σχεδιάζει η Αγγελική Φράγκου

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Αγγελική Φράγκου

    Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navios Maritime Partners


    «Άνοιγμα» στην αγορά καυσίμων σε Βραζιλία και Ουρουγουάη θέλει να πετύχει η Navios South American Logistics, συμφερόντων του ομίλου Navios της Αγγελικής Φράγκου.

    Σε μια κίνηση, που συνδυάζει την εισαγωγή της εταιρείας και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και σε αυτό του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

    Προκειμένου να καρποφορήσει ο σχεδιασμός, όμως η Navios Logistics περιμένει να από την Ουρουγουάη να της επιτρέψει να κατασκευάσει νέες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση πολλών χωρών από τη βάση της στη περιοχή Nueva Palmira, καθώς η χώρα της Νοτίου Αμερικής, στην οποία το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο, προχωράει σε άνοιγμα της αγοράς καυσίμων σε ιδιώτες.

    Οι τρέχουσες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τερματικούς σταθμούς σιτηρών, μεταλλεύματος και καυσίμων, καθώς και στόλο 338 φορτηγίδων στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής καθώς και οκτώ δεξαμενόπλοια που φέρουν σημαίες της Αργεντινής και της Ουρουγουάης.

    Πιθανές άλλες νέες κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των γεωργικών εξαγωγών προς την Κίνα αλλά και μεταλλεύματος και χαρτοπολτού, θα επέτρεπαν στη Navios Logistics να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της.

    Ο τερματικός σταθμός σιτηρών στη Nueva Palmira έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 8 εκατ. τόνων. Επίσης στο Σαν Αντόνιο της Παραγουάης, η εταιρεία λειτουργεί δεξαμενές καυσίμων.

    Η Navios Logistics δήλωσε ότι μια εγκατάσταση δεξαμενών που σχεδιάστηκε στη Nueva Palmira “θα εξυπηρετήσει την αγορά αποθήκευσης και πώλησης προϊόντων καυσίμων στην Ουρουγουάη, καθώς και την αποθήκευση και μεταφόρτωση προϊόντων καυσίμων για εξαγωγή σε άλλες χώρες μέσω της Hidrovia “.

    Η κυβέρνηση της Ουρουγουάης δεν έχει ακόμη δώσει το άδεια, αλλά η Navios Logistics θα ξεκινήσει το project στην ελεύθερη ζώνη. που “Πριν ξεκινήσει η λειτουργία της δεξαμενής, σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε την πώληση στην ελεύθερη ζώνη Nueva Palmira, η οποία δεν απαιτεί καμία νομοθετική ρύθμιση.

    Η Navios Logistics, ανήκει στην Navios Maritime Holdings και την Sinimalec της Ουρυυγουάης. Η Navios Holdings διαθέτει το 63,8% της Navios Logistics και η Sinimalec που ελέγχεται από την οικογένεια Lopez το υπόλοιπο ποσοστό.

    Η εταιρεία την περασμένη χρονιά είχε έσοδά ύψους 215 εκατ. δολαρίων, έναντι 227 εκατ. το 2019 και 206 εκατ. το 2018. Τα κέρδη της την περσινή χρονιά διαμορφώθηκαν στα 11,6 εκατ. δολάρια από 30,1 εκατ. δολάρια το 2019 και 8,4 εκατ. δολάρια το 2018.

    Διαβάστε ακόμη:

    Αγγελική Φράγκου: Η Navios Logistics βάζει πλώρη για το αμερικανικό χρηματιστήριο

    Γιάννης Φράγκος: Το «ναυάγιο» ενός εφοπλιστή

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ