• Ναυτιλία

    Navios Maritime Partners: Κέρδη 85,7 εκατ. δολάρια και 4 ναυλώσεις πλοίων

    Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings, της Navios Maritime Partners L.P., της Navios Tankers Management Inc. και της Navios Maritime Acquisition Corporation

    Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings, της Navios Maritime Partners L.P., της Navios Tankers Management Inc. και της Navios Maritime Acquisition Corporation


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Navios Maritime Partners L.P. ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022.

    Η Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navios Partners, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα δήλωσε:

    «Είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2022, δεδομένου ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η Navios Partners κατέγραψε έσοδα 236,6 εκατομμύρια δολάρια, EBITDA 126,1 εκατομμύρια δολάρια και καθαρά έσοδα 85,7 εκατομμύρια δολάρια, ή 2,78 δολάρια κέρδη ανά κοινή μετοχή» και πρόσθεσε:

    «Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι ενός πολέμου στην Ουκρανία και μιας πολιτικής μηδενικού Covid στην Κίνα. Δεν υπάρχει σφαίρα για να καταλάβουμε πώς θα εξελιχθεί αυτό. Εν τω μεταξύ, οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες ενεργούν γρήγορα για να ικανοποιήσουν τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες τους, καθώς εξετάζουν μακροπρόθεσμες πολιτικές υπό το φως αυτών των αβεβαιοτήτων».

    Η Αγγελική Φράγκου τόνισε επίσης: «Πιστεύουμε ότι η διαφοροποιημένη δομή μας προσφέρει την ευκαιρία για συνεχή αυξητική ανάπτυξη. Όπως ανακοινώθηκε αυτό το τρίμηνο συμφωνήσαμε να αποκτήσουμε τέσσερα δεξαμενόπλοια Aframax / LR2 βάσει δεσμεύσεων ναύλωσης. Αυτά τα πλοία έχουν σχεδιαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορούν να μεταφέρουν είτε αργό είτε προϊόντα. Μέσω αυτής της συναλλαγής, εισήλθαμε σε ένα νέο πεδίο με μειωμένο ρίσκο και εξαιρετικές μακροπρόθεσμες προοπτικές».

    Διαβάστε επίσης:

    Αγγελική Φράγκου: Επένδυση 250 εκατ. δολαρίων σε νεότευκτα τάνκερ από την Navios Partners

    Έλληνες εφοπλιστές: Πωλήσεις πλοίων ύψους 888 εκατ. δολαρίων – Τα super deals

    Οι κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές – Αγγ. Φράγκου, Μ. Αγγελικούση, Ν. Τσάκος, Χ. Βαφειάς, Π. Παππάς, Κ. Κωνσταντακόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ