Ο ιδρυτής του Deppy Vasileiadis Organization Βύρων Βασιλειάδης και η ιδρύτρια του Kind Things Foundation Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συμμετείχαν στα 21 χιλιόμετρα της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα.

«Η συνέπεια, η επιμονή και η κοινή προσπάθεια δεν αφορούν μόνο τον αθλητισμό, αλλά και την ίδια την κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, μέσα από συνεργασίες και σταθερή παρουσία… γιατί κάθε διαδρομή απαιτεί δέσμευση μέχρι το τέλος», σχολίασαν οι Βύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, σε κοινωνικό δίκτυο.

1

Διαβάστε επίσης:

Propel Shipping: Πρόσθεσε δύο ακόμη πλοία στον στόλο της

Πώς διασχίζουν πλέον τα πλοία από τα Στενά του Ορμούζ: Σύνθημα: China Owner – Παρασύνθημα: All crew Muslim

Ευρωπαϊκή Ένωση: Πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ναυπηγικής και της πράσινης μετάβασης της ναυτιλίας