• Ναυτιλία

    Μαρία Αγγελικούση: Δωρεά 2 εκατ. δολαρίων στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Daewoo Shipbuilding

    Μαρία Αγγελικούση

    Μαρία Αγγελικούση


    Ο όμιλος Αγγελικούση, της Μαρίας Ι. Αγγελικούση δώρισε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στους εργαζόμενους της DSME στη μνήμη του πατέρα της Ιωάννη Αγγελικούση.

    Πρόκειται για μια χειρονομία καλής θέλησης από την ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία. Η δωρεά ήταν επίσης μέσα στη λογική της υποστήριξης του ενθουσιασμού και της συνέπειας των εργαζομένων της DSME στην ναυπήγηση των πλοίων της εταιρείας.

    Η Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) της Νότιας Κορέας έλαβε δωρεά 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Όμιλο Angelicoussis στη μνήμη του αείμνηστου εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση που πέθανε τον Απρίλιο του 2021.

    Η τελετή δωρεάς πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι και από τις δύο εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίας Αγγελικούση – διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου Αγγελικούση και του προέδρου της DSME Du Seon Park.

    Η Μαρία Αγγελικούση δήλωσε ότι η δωρεά ήταν επίσης μια έκφραση ευγνωμοσύνης προς όλους τους εργαζομένους της DSME που κατέβαλαν τις καλύτερες προσπάθειές τους για την αποκατάσταση των καθυστερήσεων των ναυπηγικών προγραμμάτων και την έγκαιρη παράδοση των πλοίων.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσοδα-ρεκόρ 2,1 δισ. δολάρια για τη Διώρυγα του Σουέζ

    “Χρυσά ναύλα” για τα πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων – Σημαντική κερδοφορία αναμένει η Neptune Lines της Μελίνας Τραυλού που διαθέτει 18 πλοία



    ΣΧΟΛΙΑ