• Ναυτιλία

    Leader: Αλιείς και επαγγελματίες μπορούν να κάνουν αιτήσεις μέχρι 12 Δεκεμβρίου

    Leader: Αλιείς και επαγγελματίες μπορούν να κάνουν αιτήσεις μέχρι 12 Δεκεμβρίου

    Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Έργα στον τομέα Αλιείας και Θάλασσας, μπορούν να υποβληθούν στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης «Ιδιωτικές Επενδύσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών» του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής.

    Από τις 08-10-2021 έως τις 13-12-2021 μπορούν οι δυνητικοί δικαιούχοι να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αλιευτικών Περιοχών του Τ.Π. CLLD/LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ 2014-2020 «Πολιτισμός & Περιβάλλον Εν Πλώ».

    Δυνητικοί Δικαιούχοι για την υποβολή των προτάσεων είναι: αλιείς ή ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) με επαγγελματική αλιευτική άδεια σε ισχύ, μη αλιείς, φυσικά και νομικά πρόσωπα. Το συνολικό ποσό της προκηρυσσόμενης Δημόσιας Δαπάνης ανέρχεται σε 1.410.000,00 €.

    Στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD / LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ της ΠΕ Νήσων Αττικής Πολιτισμός & Περιβάλλον «εν Πλώ», το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής, ως Ενδιάμεσος Φορέας του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, καλεί: Α. Αλιείς ή ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που ασκούν επαγγελματικά την αλιεία επί ενεργού αλιευτικού σκάφους Β. Μη αλιείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα) να υποβάλουν προτάσεις (πράξεις) προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο της Προτεραιότητας 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

    Την Περιοχή εφαρμογής των δράσεων της παρούσας Πρόσκλησης αποτελεί η Περιοχή Παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας Νήσων Αττικής, όπως αυτή περιγράφεται στην με αριθ. 1958/06-10-2021 αναλυτική Πρόσκληση.

    Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη (Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας – ΕΤΘΑ & Εθνικοί πόροι – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), που διατίθεται για την ένταξη προτάσεων/ πράξεων με την παρούσα πρόσκληση, ανέρχεται σε 1.410.000,00 € για όλες τις δράσεις ανά κατηγορία Δικαιούχων: Αλιείς- Μη Αλιείς και είδος δράσεων.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Αγγελικούση: O πρώην CEO της Höegh LNG, Sveinung Stohle, εντάσσεται στον ελληνικό ναυτιλιακό όμιλο

    Στις 3 Δεκεμβρίου τα Greek Shipping Awards 2021 της Lloyd’s List

    ΠΕΝΕΝ: Θέλουμε αυξήσεις 7% για κάθε έτος για τους ακτοπλόους ναυτικούς



    ΣΧΟΛΙΑ