ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Neptune Maritime Leasing, της οικογένειας Λάτση και του Κωστή Κωνσταντακόπουλου, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, χρηματοδότησε τη ναυτιλιακή εταιρεία Lomar της οικογένειας Λογοθέτη για την απόκτηση τεσσάρων supramaxes και ενός kamsarmax.
Η Lomar Shipping αξιοποίησε τη Neptune Maritime Leasing για να συγχρηματοδοτήσει την πρόσφατη στρατηγική στροφή της προς τα bulkers.
Η Lomar, που διευθύνεται από τον Νικόλα Γεωργίου επιβεβαίωσε σε ανάρτηση στο LinkedIn ότι συγκέντρωσε κεφάλαια μέσω της Neptune Maritime για πέντε bulker.
Διαβάστε επίσης
Προειδοποίηση από τον Όμιλο Αγγελικούση: Το χάος στον Παναμά μπορεί να περάσει και στο Σουέζ
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πιστεύουμε στο LNG και για αυτό επενδύουμε στα 11 νεότευκτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.