• Ναυτιλία

    Ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά για το Tax Free

    • NewsRoom


    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πειραϊκών επιχειρήσεων και την προσέλκυση τουριστών στην πειραϊκή αγορά, διοργανώνει Ημερίδα παρουσίασης της υπηρεσίας TAX FREE.

    Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. σε συνεργασία με την εταιρεία «Planet», στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1, Πλ.Οδησσού-2ος όροφος).

    Θα έχουν προηγηθεί οι εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας στις 4.00 μ.μ.

    Η υπηρεσία Tax Free, σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1338 παρέχεται στους αγοραστές που δεν διαμένουν στη χώρα μας, μέσα από μία ολοκληρωμένη συνεργασία με τους εμπόρους, όπου εκτός από την ορθή διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ, παρέχεται επιπλέον συνεχόμενη υποστήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση.

    Η «Planet», που έχει εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον τομέα των υπηρεσιών για μη-κοινοτικούς τουρίστες-, παρέχει την υπηρεσία δωρεάν σε όλους τους εμπόρους-μέλη του Συλλόγου μας, δημιουργώντας επιπλέον έσοδα για αυτούς από την πρώτη συναλλαγή/απόδειξη (Bonus Συνεργασίας).

    Η Ημερίδα, απευθύνεται σε όλους τους εμπόρους, τα στελέχη των επιχειρήσεων, αλλά και στους λογιστές τους και σκοπεύει να δώσει βαθύτερη κατανόηση των πελατών τους και χρήση νέων τεχνικών προσέλκυσης τους.

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, προσκαλεί να λάβουν μέρος όλοι οι έμποροι του Πειραιά «καθώς με τη βοήθεια των ειδικών θα διερευνήσουμε τα δεδομένα και τις τάσεις που θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να γίνουμε ελκυστικοί και να βελτιώσουμε τις πωλήσεις μας».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ