• Ναυτιλία

    Ηλεκτρονικά θα εγγράφονται οι πλοίαρχοι που φοιτούν στο ΚΕΣΕΝ

    • NewsRoom
    ΚΕΣΕΝ


    Οι σπουδαστές που παρακολουθούν Κύκλους Σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Α΄και Β’ Τάξης Ε.Ν. υποχρεούνται εφεξής σε ηλεκτρονική συμπλήρωση στη νέα πλατφόρμα των προβλεπόμενων απογραφικών δελτίων εισόδου και εξόδου (κατά την έναρξη και τη λήξη αντίστοιχα εκάστου Κύκλου), αποκλειστικά με χρήση των διαπιστευτηρίων τους στο taxisnet.

    Σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ → ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ → ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ → ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ → ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Ε. → ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ 2014-2020 → ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ → ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    Τυχόν περαιτέρω οδηγίες προς υποβοήθηση καταρτιζόμενων του ΚΕΣΕΝ Πλοιαρχων παρέχονται από στελέχη του Τμήματος Διαχείρισης του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων στους Προέδρους των Τμημάτων εκάστου Κύκλου (τηλ. επικοινωνίας 210-4834268).

    Σε περίπτωση που καταρτιζόμενος ολοκληρώσει εντός της ίδιας εκπαιδευτικής περιόδου (ήτοι από 01-09-2022 έως 31-08-2023) περισσότερους του ενός Κύκλους κατάρτισης, οφείλει να τροποποιεί το αρχικό απογραφικό εξόδου χωρίς να καταχωρεί νέο. Η ανωτέρω διαδικασία είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της καταβολής του ποσού της προβλεπόμενης επιδότησης σε κάθε σπουδαστή.

    Διαβάστε επίσης:

    Μέχρι σήμερα 122 πλοία μετέφεραν 2,7 εκατ. τόνους σιτηρών από την Ουκρανία – Άλλα 144 κατέπλευσαν σε 3 λιμάνια της



    ΣΧΟΛΙΑ