• Ναυτιλία

    Η Βιβή Κολλιοπούλου νέα πρόεδρος στην WISTA Hellas

    Η Βιβή Κολλιοπούλου πρόεδρος στην WISTA Hellas


    Πρόεδρος WISTA Hellas εξελέγη η Βιβή Κολλιοπούλου, στη θέση της Έλπη Πετράκη που αποχώρησε.

    Η Βιβή Κολλιοπούλου είναι ενεργό μέλος της WISTA Hellas από το 2001, ενώ κατείχε θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου για το πρώτο έτος της θητείας 2004-2006, πριν μετακινηθεί στο Λονδίνο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.

    Επίσης, ήταν μέλος και στη συνέχεια Γενική Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής ( ExCo) της WISTA International την περίοδο 2005-2009. Η κ. Κολλιοπούλου έχει παρακολουθήσει πολλές συνελεύσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια τόσο της WISTA Hellas όσο και της WISTA International και έχει υποστηρίξει πρωτοβουλίες της WISTA καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

    Έχει εργαστεί στον τομέα της ναυτασφάλισης και των απαιτήσεων σε εταιρείες όπως η Richards Hogg Lindley και στο Standard P&I Club, τόσο στον Πειραιά όσο και στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Το 2009 εντάχτηκε στη Thenamaris (Ships Management) Inc. ως επικεφαλής του τμήματος Ασφαλειών και Απαιτήσεων.

    Από το 2019 μέχρι σήμερα βρίσκεται στον όμιλο Αγγελικούση ως Διευθύντρια του Ασφαλιστικού Τομέα. Μέρος του ρόλου της είναι, επίσης, να προσελκύει και να αναπτύσσει νέους ταλαντούχους συνεργάτες, έχοντας πάντα ως στόχο να ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία προς όφελος της ναυτιλιακής κοινότητας.

    Όπως ανακοίνωσε η WISTA Hellas, σε συνέχεια της 29ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελώνκαι των Αρχαιρεσιών της ίδιας μέρας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2024-2026, καθώς και της Συνεδρίασης των εκλεγέντων Τακτικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της WISTA Hellas για τη συγκρότηση σε σώμα και την κατάρτιση του προεδρείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, για τη διετία 2024-2026 διαμορφώνεται ως εξής:

    Πρόεδρος: κ. Βιβή Κολλιοπούλου,
    Insurance Manager, Angelicoussis Group

    Αντιπρόεδρος: κ. Ακριβή Μπρίκου
    CFO, Efshipping Company S.A.

    Γ. Γραμματέας: κ. Άννα Γιατρά
    Shipbroker, Renaissance Shipbroking S.A.

    Ταμίας: κ. Σαμάνθα Λουράντου
    Purchasing Manager – Member of the ESG Committee, Atlantic Bulk Carriers Management Ltd.

    Μέλος: κ. Μαρία Κυρατσούδη
    Business Development Manager, American Bureau of Shipping (ABS)

    Ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κ. Έφη Τσολάκη, Κατερίνα Μαχαίρα και Μάρα Μανουδάκη, ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή θα εκπροσωπήσουν οι κ. Ελίνα Σουλή, Ελίνα Κασσωτάκη και Ιωάννα Τοπάλογλου.

    Σημειώνεται, επίσης, ότι η προσέλευση των μελών κατά την Τακτική Γενική συνέλευση υπήρξε μεγάλη. Παρέστησαν 105 μέλη αυτοπροσώπως και 33 διά αντιπροσώπου. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα και επικύρωσαν τον ισολογισμό για το έτος 2023 και τον προϋπολογισμό για το έτος 2024.

    Το Δ.Σ. εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στα απερχόμενα μέλη του ΔΣ Έλπη Πετράκη, Ελίνα Κασσωτάκη και Ελίνα Σουλή για την αμέριστη συνεισφορά και τα επιτεύγματά τους κατά την θητεία τους.

    Διαβάστε επίσης

    Δύο τριάδες για τα ματς του Σαββατοκύριακου



    ΣΧΟΛΙΑ