• Ναυτιλία

    Οι ναυτιλιακές εταιρείες έμπρακτα στηρίζουν μετά τους σεισμούς τη Συρία και την Τουρκία

    NYK Line

    NYK Line


    Η ναυτιλιακή βιομηχανία προσφέρει την υποστήριξη της στα θύματα του φονικού σεισμού στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βορειοανατολική Συρία.

    Οι ναυτιλιακές εταιρείες, NYK Line και η DNV και πολλές άλλες ναυτιλιακές εταιρείες προσέφεραν ήδη βασικές προμήθειες ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες κοινότητες στην Τουρκία και έχουν κάνει δωρεές στον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο βοηθώντας τις προσπάθειες αρωγής και στις δύο χώρες.

    Η NYK Line προσέφερε 10 εκατομμύρια γιεν στην Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο για να βοηθήσει τα θύματα και τις πόλεις προκειμένου να ανακάμψουν.

    Η ιαπωνική εταιρεία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια σε όλους εκείνους που έχασαν τα σπίτια του ή έχασαν φίλους ή μέλη της οικογένειάς τους, ως αποτέλεσμα του σεισμού που έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία στις 6 Φεβρουαρίου.

    Η DNV προσέφερε επίσης 2 εκατομμύρια ΝΟΚ στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος συνεργάζεται με την Ερυθρά Ημισέληνο αναζητώντας επιζώντες τόσο στην Τουρκία όσο και στη Συρία, παρέχοντας επίσης ζωτικής σημασίας επείγουσα βοήθεια, όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DNV, Remi Eriksen.

    Επιπλέον, το UK P&I Club έχει κάνει μια δωρεά στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό για να υποστηρίξει το έργο που γίνεται τώρα για να σωθούν ζωές και να ανοικοδομηθούν οι πληγείσες περιοχές.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα Ναυπηγεία της Νότιας Κορέας ανέλαβαν την κατασκευή 12 πλοίων αξίας 5 δισ. δολαρίων

    Μελίνα Τραυλού: Η συνεργασία και η ενότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία μας



    ΣΧΟΛΙΑ